Ebben az összefoglalóban röviden áttekintjük, mik történtek az elmúlt egy-két napban ismert magyar emberekkel, illetve mi derült ki róluk mostanában.

Például Korányi Dávid városdiplomáciai tanácsadóról az, hogy ha egy alakítandó Karácsony-kormányban megkínálnák egy jó feladattal, „nem ugrana el előle”. Ez azért érdekes nekünk, mert Mihalik Enikő férjéről van szó, és korábban a modell arról beszélt, úgy tervezik, hogy New Yorkban fog szülni, ott indítják el családi életüket. (A kettő persze nem zárja ki egymást.) Korányinak egyébként van külügyes tapasztalata, a kérdés innen indult, és jó személyes kapcsolatban áll Karácsony Gergellyel, aki köszöntőt is mondott az esküvőjén. Micsoda lehetőségeket nyitna meg a nemzetközi diplomáciában egy miniszterfeleség szupermodell! (Telex)

Ha már emlegettük: még nem is mondtuk, hogy Mihalik Enikő feltöltötte az új vlogját, ebben Ráskó Eszter humoristával beszélget. Az epizód nagyon vicces lett, tekintse meg itt:

Aztán:Berki Krisztián és felesége, Berki Renáta elutaztak valahová, utóbbi megjelölése szerint munkaügyben. Több kommentelő szerint Dubaj lehet a helyszín, ahol Berki sportfogadási oldalt, a neje pedig ruhát reklámoz. Elnézést, rucit, rucit, rucit.

Kapócs Zsóka egy ideje lakberendezéssel foglalkozik, az egyik munkája bekerült a Lakáskultúrába.

Egészen érdekes: a Facebookon sok negatív kommentet kapott az átalakításra, mire azt mondta, hogy az oldalain meg lehet nézni, milyen volt az ő designja eredetileg. Tényleg másmilyen.

Más: valaki azonnal mondja meg, hogy Till Attila tényleg reszelt sajttal eszi-e a húsvéti sonkát, vagy ez egy unortodox tormafeldolgozás!

Mi ez?

Szabó Zsófi elment Istenes Bence Yotube-os tévéműsorába, az IstenEstbe, hogy ott  Fluor társaságában szembesüljön a 2011-es közös fellépésükkel (a Nagy Duettben). Ez az alábbi videó ötödik perce körül történik, a fájdalom tapintható. Szabó érdeklődik is, hogy ezt annak idején miért nem vették újra, mire Fluor: „mert élő volt”.

Röviden:

  • Hernádi Judit vett valahol egy kis faházat, és építtet a helyére egy másikat, nagyobbat, téglából. (Best via Bors)
  • Varga Izabella születési dátumát eléggé félrenyomták egy nyomtatott sajtótermékben, amit nagyon szórakoztatónak talált. Mint azt közölte, 48 éves, nem 72.
  • Szabó Franciska, akit az Exatlonból ismerhetnek, nem szeret ruhát viselni, és szerinte azért nem tudta kipihenni a magát a tévéműsorban, mert trikóban és bugyiban kellett aludnia. (Bors)
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek: Berkiék homokos tengerparton reklámoznak, Kapócs Zsóka felújított egy lakást

Varga Izabella pedig megerősítette, hogy nem 72 éves. Bónusz kérdés: mi az ott Till Attila sonkáján?

31 · Apr 06, 2021 07:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments