Courtney Stodden modell-realitysztár-influenszer arról lett híres annak idején, hogy 16 évesen feleségül ment Doug Hutchison színészhez, aki akkor 51 éves volt. Annak a kapcsolatnak egy ideje már vége, és Stodden szerdán egy érdekes dolgot jelentett be az Instagramon az alábbi posztban. Azt mondja, azt szeretné, ha nem beszélnének róla ezentúl nőnemben, hanem a they/them/theirs névmásokat használnák vele kapcsolatban.

Hasonló bejelentést tett nemrég Halsey is, az énekesnő azonban csak hozzátette az egyik nemhez sem kapcsolódó névmást alternatív opcióként a she/her nőnemű névmások mellé.  A most 26 éves Stodden ezzel szemben a poszthoz fűzött magyarázatban arról beszél, non-binarynek tartja magát, azaz nem érzi sajátjának egyik nemet sem a férfi-nő kettősségre alapuló rendszerben.

Nem tartom magam nőnek. Sose éreztem, hogy bárhová beilleszkednék. Borzalmasan zaklattak az iskolában, mert másmilyen voltam. A többi lány sosem értett meg engem. Olyan rossz lett a helyzet, hogy anyukám kivett a suliból. És hiába, nem illek be sehova. Sose tudtam igazi kapcsolatot teremteni senkivel, aki velem egykorú. A lelkem folyékony a kaleidoszkóp összes színében

– írja Courtney Stodden. A híresség azóta annyit hozzátett még a People magazinnak, hogy ha a tükörbe néz, akkor nem egy nőt, hanem egy embert lát, akitől távol állnak a normák, a nőgyűlölet és a címkék.

És a bejelentés természetesen nem jelenti azt, hogy Stodden most felhagyna azzal, amivel eddig lekötötte a közönségét, azaz szexi képek publikálásával. A legfrissebb, már a bejelentés után megjelent posztja az alábbi, fehér fehérneműben pózol-pucsít a képeken. „Akarsz belőlem egy darabot?” – kérdezi Stodden meglehetősen provokatívan, Britney Spears slágerét idézve. A modellről az oldal tetején látható borítókép 2018-ban készült.

 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Courtney Stodden már nem tartja magát nőnek, de azért a bugyis-pucsítós képeket tolja tovább

A botrányos házasságáról ismert modell-influenszer nem szeretné, ha ezentúl nőnemben beszélnének róla, azt mondja, ő nem illik bele ebbe a kategóriába. Sem.

15 · Apr 16, 2021 12:19pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments