Úgy hozta az élet, hogy az elmúlt napokban nagyon sok ismert, esetenként kifejezetten híres magyar nő fényképezkedett elegáns ruhákban, ezért ebben az Instahíradóban ilyen képeket láthat.

Gryllus Dorkát Lakatos Márk fazonírozta valamilyen fotózáshoz, és bár a színésznő igazán bőkezűen bánt a tagekkel, fogalmunk sincs, mi lehetett az alkalom – csak az az egyértelmű, hogy Nubu és Nanusha-ruhákat is viselt. „És még #actresslife is”, írta, hát íme, egy pillanat a színészéletből.

Kolléganője, Szinetár Dóra annyi kommentárral osztotta meg az alábbi képet, hogy ezt a fotót is szereti magáról. A dolog teljesen érthető, viszont nem a legfrissebb állapotot mutatja, ugyanis...

 ...ugyanis Szinetár levágatta a haját, saját megítélése szerint Nyilas Misi frizuráját idéző formára. Van benne valami, bár neki annak idején Nyilas Misiként kicsit hosszabb volt a haja!

Metzker Viktóriát ezúttal menyasszonyi ruhában fotózták valamiért. A dj nem részletezte az okokat, csak egy hattyúpiktogramot helyezett el a kép mellett – mindenesetre ez sem egy hétköznapi szett, pláne nem nála, úgyhogy feltétlenül helyet érdemel a kirittyentett híresnők közt.

Szabó Zsófi fotója már több napos, egyetlen mentségem arra, hogy idáig tartogattam, hogy a posztolás napja óta nem értem a koncepciót – ide kell kattintani a felvételért. A műsorvezetőn pompásan áll ez a Medveczky Ilona fénykorát idéző  ruha, de fogalmam sincs, miért tették fel egy bakra vagy állványra – egyáltalán, mi ez? Ön tudja? Mondja meg! 

Varga Izabella végzetasszonya-képével búcsúzunk, amelynek ugyancsak ismeretlen az apropója, de attól még nagyon jól sikerült.