Átpörgettük az Instagramot, és arra jutottunk, hogy kellő mennyiségű dögös poszt van rajta ahhoz, hogy szexi különkiadású Instahíradóval jelentkezzünk. A nap posztja Metzker Viktóriáé, aki az alábbi fotót annyival tette közzé: „a strandon is több látszik”, amiben igaza van.

Nina Agdal elmésen arra világított rá, milyen nagy különbség van aközött a kép között, amit egy modell a külvilágnak mutat, illetve aközött, amelyet egy baráti online beszélgetésben látnak róla. Ilyen.

Erről egyből eszünkbe jutott Sara Sampaio egykori, méltatlanul meg nem írt posztja, amelyben bemutatta, mire remélt ébredni a barátja egykoron, és ehhez képest mit lát, amikor reggel kinyitja a szemét.

Vass Zita nem ma tette ki ezt a képet a Dubaji tartózkodásáról (sokan járnak-jártak mostanában arrafelé, például Vasvári Vivien is), viszont sem a kép minőségét, sem tartalmát, sem mondanivalóját nem csorbította a publikálása óta eltelt öt nap, tehát hogy:

 A sort Heidi Klum ugyancsak nem mai, de nem is manapság készült fotójával zárjuk, amellyel (far)pofás hétvégét kívánt mindenkinek. Hát akinek inge, az valószínűleg a hét folyamán is szívesen magára veszi.

Illetve még jön egy kakukktojás: gyerekeknek a szexualitás közelében semmi keresnivalójuk nincs, de Chrissy Teigen fotóján pont ez a lényeg. Mint a képaláírásból kiderül, a modell egy pozitív visszajelzéseket provokáló, dögös képet akart készíttetni magáról öltözködés közben – csakhogy a kisfia bekódorgott a lábaihoz.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Metzker Viktória nyerte a mai szexikontent-felhozatalt

Pedig vannak nemzetközi versenyzők is, köztük Nina Agdal is.

1 · Mar 17, 2021 02:35pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments