Ez a hírösszefoglaló, amelyben a lehetőségekhez képest bemutatjuk, milyen érdekességek történtek vagy derültek ki az ismertség különböző fokain álló magyar emberekről, amióta megírtuk az előzőt.

Voltak találgatások, de többé nem lesznek: az RTL nyilvánosságra hozta, melyik celebritásokat vitték el Dominikára, hogy ott versenyezzenek a Survivor című, „szenvedjünk gyönyörű körülmények között sok pénzért”-típusú ősrealityben. Az alábbi galériában megtekintheti őket egyenként.

De ha mozgóképre vágyna, ímhol a Fókusz riportja a témában. A műsorban két sziget lakói fognak egymással küzdeni, mindenféle feladatok teljesítésével és trükkökkel, aki pedig megnyeri a játékot, húszmillió forintot vihet haza. A helyszín tehát pompás, de ahogy ez az ilyen műsorokra jellemző, biztosan lesznek kihívások és szenvedés bőven.

Lovasi András a Facebookon tette közzé: a Blikk megkereste azzal, hogy az ügyészség perújítási kérelmet adott be a balesete ügyében, a lap pedig előbb tudott erről, minthogy őt értesítették volna.

Gondoltam, itt, nyilvánosan válaszolok erre a levélre. A válaszom csak teljes terjedelmében, kizárólag változtatás...

Posted by Lovasi András on Wednesday, 21 April 2021

 Nádai Anikó összeköltözött a szerelmével, Hajmásy Péterrel, számol be a Blikk. A celebritás ezen kívül arról beszélt a lapnak, hogy éppen felújítják az ő lakását, és bár most csak a Reggeli című tévéműsort vezeti, hamarosan indul a Házasodna a gazda új évadának forgatása. De nem lesz gond azzal, hová tegye a gyereket, mert lesz óvoda, és a Patrik nevű ötévese apjára is számíthat, ha úgy van.

Röviden:

Demcsák Zsuzsa a Bréking című tévéműsorban beszélt arról, hogy szerinte fontos a vagyonmegosztási szerződés házasságkötéskor. (Bors)

A Hot! magazin április 22-én megjelent címlapján pedig Várkonyi Andreára mintha ráeresztettek volna egy sarkakatalizátor-filtert – olyasmit, mint amivel annak idején ő is viccelődött.

Ma jelenik meg a legfrissebb HOT!🔥 magazin, rengeteg hírességgel, érdekes történetekkel! Nem érdemes kihagyni! A...

Posted by HOT! Magazin on Wednesday, 21 April 2021

Rácz Jenőt pedig megnyalta egy tehén.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek: ezek a celebek sokat fognak szenvedni még a pénz miatt

Itt a Survivor teljes szereplőgárdája. További hírek: Lovasinál előbb tudta a Blikk, hogy perújítás lesz az ügyében, Várkonyi Andrea pedig Sarka Katává változott a Hot! címlapján.

3 · Apr 22, 2021 07:43am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments