Ez egy hírösszefoglaló, olyan friss érdekességeket-információkat tekinthet át alább, amelyek hazai, ismert személyekkel kapcsolatosak.

A fenti borítóképen látható, és a címben is említett Majkát alább tárgyaljuk, helyette kezdődjön a hírösszefoglaló Berkiékkel, akikről április közepe óta lehet tudni, hogy gyereket várnak. Berki Krisztián és Renáta most a hétvégén megosztotta a videót, amin a Mazsi becenéven is ismert feleség egy autóban ülve megmutatja a férjének a pozitív terhességi tesztet. A videó kiugróan magas nézettséget ért el Berkiék YouTube-csatornáján, úgyhogy ha ön is kíváncsi rá, kattintson alább a play gombra!

Berkiék helyett inkább másról olvasna? Tessék:

  • Hajdú Péter arról beszélt a Blikknek, hogy az utóbbi időben nyolc kilót hízott, felment a súlya 93 kg-ra. De már azon van, hogy leadja a felesleget: újra elkezdett focizni, valamint a gyerekeivel görkorcsolyázni.
  • Arató András, aki Hide The Pain Harold néven lett világszerte ismert mém, az első (kínai) oltása után kapta el a koronavírust, olyan súlyos tünetekkel, hogy kórházba került. Húsvét vasárnap engedték ki, az RTL Híradónak mesélte el betegsége történetét.
  • Azt írta a Bors szombaton, hogy „Az RTL mesés ajánlatára mondott nemet Majka – Hű maradt a TV2-höz”. Ezzel szemben a Blikk ma hajnali cikkében megszólal Kolosi Péter, az RTL programigazgatója, és azt mondja a rapper-műsorvezetőről, hogy Majka kereste meg az RTL-t, hogy szívesen váltana, és hogy milyen műsorokban szerepelne szívesen. „Megmondtam neki, hogy nem látjuk jelenleg a helyét sehol az RTL Magyarország csatornáin, de ha gondolja, ne köteleződjön el túl hosszú időre a TV2-nél, és majd beszéljünk egy év múlva” – mondja Kolosi Péter. Maga Majka nem nyilatkozott az ügyben.
  • Az mindenesetre biztos, hogy most jelentették be, hogy Majka lesz a Sztárban sztár leszek című TV2-s műsor egyik úgynevezett mestere. A másik három mester Pápai Joci, Köllő Babett és Tóth Gabi lesznek, a műsor egyik, frissen közzétett hivatalos promóképén a két férfi áll középen, a két nő pedig mögöttük áll, oldalról-hátulról kapaszkodnak a férfiakba.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Majka átment volna az RTL-hez, de nem tartottak rá igényt és más hírek

Hírek! A Bors szerint Majka nemet mondott az RTL mesés ajánlatára, az RTL szerint Majka kereste meg őket, hogy átmenne a TV2-től, de nemet mondtak.

20 · Apr 26, 2021 10:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments