Összeszólalkozott Majka és Czutor Zoltán a Facebookon, és a vita aztán a Blikk címoldalán végezte. Ezt maga Czutor Zoltán, azaz a Belmondo zenekar frontembere is kitette a Facebookjára.

A vita lényege, hogy Czutor kifogásolja, hogy a 40 éves rapper-műsorvezető meg akarja mondani, hogy ki hogyan viselkedjen a karanténban, és kritizálja azokat, akik szerinte kockázatosan viselkednek. Majka visszavágása:

A stílus, ahogy beszélsz, ember... Majréügynök, meg civilrendőrség... Tényleg ennyire fasz vagy, hogy nem érzed?

A vita a két híresség privát Facebookján indult, de valamiért a Blikk hasábjain folytatódott, Czutor Zoltán pl. leházmesterezte Majkát, illetve ezt a véleményét tette közzé szórakoztatóipari kollégájáról:

Messze-messze pökhendibb, mint bárki, akit ő lebunkóz. A legmagasabb lóról ő beszél, csak az a ló nem áll olyan stabil lábakon.

Majka erre rákontrázott:

Szerinte az én lovam nem áll elég biztos lábakon..., ebben a válaszban benne van az ő sikertelen karrierjének a keserűsége. Annak örüljön, hogy kapott tőlem két perc hírnevet ajándékba!

És most már talán lapozhatunk is.

Vannak még további hírek mára, ezek:

  • MC Hawer 54 éves mulatóssztár a karantén miatt munkalehetőség nélkül maradt, ezért, bár több mosolyszünet is volt már, párja, Fanni szüleihez költözött, akiknek segít az éppen adandó teendőkkel. „Nem lettem alkalmazott, fizetést sem kapok, csak teljes ellátást, amiért bármit megcsinálok. Már fát is aprítottam” – többek között ezt mondta MC Hawer a Blikknek.
  • Reviczky Gábor színész ezzel szemben a Borsnak nyilatkozott arról, hogy milyen helyzetbe került a járvány miatt. „71 éves vagyok, erős dohányos, szóval pontosan abba a csoportba tartozom, akik a legveszélyeztetettebbek, és azt gondolom, nem lenne sok esélyem a vírussal szemben, nem hiszem, hogy túlélném. Az én tüdőm már nem bírná a lélegeztetőgépet” – mondta Reviczky Gábor.
  • Szintén 70 feletti hírességek szerepelnek az alábbi videóban, ami a Janicsák Istvánt híressé tevő nagy sláger, a Honky Tonk Woman újabb feldolgozása, ezúttal a karantén témájával viccelni próbáló dalszöveggel. A címe Honky Tonk Newgger, azaz nyugger. Az alább megtekinthető videóban szerepel még többek között Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Havas Henrik, Koltai Róbert és Rózsa György is.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Czutor Zoltán lepökhendizte Majkát, aki cserébe leszólta Czutor „sikertelen karrierjét”

A hírösszefoglalóban Majka és a Belmondo frontembere trágár szavakkal becsmérlik egymást, amíg 70 fölötti színészlegendák magukat nevezik nyuggernek.

11 · Apr 15, 2020 02:33pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments