Rubint Réka videóhívással kapcsolódott be ma reggel a Reggeli című reggeli műsorba az RTL Klubon. Szabó Zsófi és Miller Dávid műsorvezetők a karrierjéről kérdezték a sztáredzőt, arra is kitérve, hogy szerinte mit tartott fontosabbnak a saját pályája alapján: „tehetség vagy szorgalom? Melyiket választod?” Rubint Réka ezt válaszolta:

Szorgalom. Mert szerintem kellő szorgalommal, még ha az ember nem is annyira tehetséges, sokszor többet érsz el, mint ha valaki tehetséges, de nem használja ki a szorgalmát.

Rubint Réka ezt követően elmesélte, amiről már posztolt az Instagramra korábban: hogy 19 éves főiskolásként már elkezdett edzéseket tartani, mintha már végzett edző lenne, és munkái szervezéséhez segítséget kapott a kollégium portásnénijétől, Marika nénitől, aki fogadta a Rubint Rékának érkező hívásokat. Pályája beindításával kapcsolatban Schobert Norbert felesége a következő megállapítást tette az élő adásban:

a sikernek az is egy nagyon nagy segítője, hogy te már kész tényként tálalod a dolgokat, holott még nincs semmi.

A Reggeli című műsornak általában nem stílusa, hogy a műsorvezetők konfrontálódnának a vendégekkel – Szabó Zsófi például ezt követően a következő kérdést tette fel Rubint Rékának:

Ha szóba jön a neved, egyrészt szakmailag is szerintem ott vagy a topon, másrészt emberileg is! Rubint Réka neve az emberséggel szerintem abszolút egybeforrt. Arra lennék kíváncsi, hogy ezt tanulni lehet-e az életünk során út közben, vagy abszolút csak a szüleinktől tudjuk ezt hozni, magunkba szívni. Te ezt hogy érzed?

A szülők említésétől Rubint Réka, akinek nemrég hunyt el az édesanyja, teljesen elérzékenyül, annyit mond, hogy:

abszolút a szüleinktől...,

majd egy ideig nem is tudja folytatni a mondatot. Íme a teljes adásrészlet, Schobert Norbert is feltűnik benne szemmel láthatóan véletlenül.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rubint Réka: „szorgalommal, még ha az ember nem is annyira tehetséges, sokszor többet érsz el”

A sztáredző a Reggeliben ezt is mondta: „a sikernek az is egy nagyon nagy segítője, hogy te már kész tényként tálalod a dolgokat, holott még nincs semmi”.

11 · Apr 26, 2021 11:45am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments