Ahogy szoktuk, ma is összeállt a nap legérdekesebb olyan híreinek-nyilatkozatainak összefoglalója, amelyek hazai hírességekkel kapcsolatosak. Íme.

Dér Heni arról beszélt a Life TV című műsorban, hogy előfordul, hogy az ő és gyermeke halálát kívánó kommenteket lát a közösségi médiában. A jelenleg terhes énekesnő azt mondja, szerinte az ilyen jellegű beszólásokat még a közszereplőknek sem kötelessége tűrni.

Tiltom, törlöm – de mielőtt megteszem, kifotózom. Most már elkezdtem gyűjteni. (...) Az, hogy nincs következménye annak, amit írnak, az sem járható út szerintem

– véli Dér Heni. Demcsák Zsuzsa műsorvezető annyit szúr közbe, hogy:

Fel lehet jelenteni egyébként, darabonként tízezer forintba kerül, és utána nem történik semmi.

Íme a vonatkozó adásrészlet.

További hírek:

  • Érintette a fenti témát Rubint Réka is, aki most először jelentkezett be a Facebookon élőben azután, hogy elhunyt az édesanyja. Az edző-médiaszemélyiség könnyek között beszél az adásban édesanyja haláláról, következő edzéseiről beszél, majd beolvas olyan beszólásokat, amiket egy Alakreform-táborozó kapott. Egy példa: „hogy pusztulnátok ki a tetves Schobert családdal együtt. Tombol a covid és te még ki is posztolod, rúgj még az emberekbe, retardált nő”. Rubint Réka azt mondja, szerinte szégyen, hogy ezek az emberek ilyeneket írnak úgy, hogy igazából nincsenek is tisztában azzal, amiről beszélnek. „Ezek az emberek gyermeket nemzenek, vagy nemzettek, vagy nagyszülőként próbálnak példát mutatni a kisunokáiknak. Hát, nekem ez a példa sem gyermekként, sem unokaként nem kellene” – idézi Rubint Réka bejelentkezését a Blikk.
  • Szintén a Life TV Bréking című műsorában volt csütörtök este, hogy Demcsák Zsuzsa műsorvezető elmesélte, hogy egyszer pénzért levetetett egy átkot a gyerekeiről. Valaki ugyanis annak idején „azzal kereste fel, hogy a gyerekeit valaki megátkozta és betegség vár rájuk, de ő le tudja venni róluk a rontást pénzért. Mivel Zsuzsa nagyon érzékeny volt akkoriban, és nehéz élethelyzetben találta meg őt az illető, hitt neki”.
  • Szekeres Nóra műsorvezető most negyven éves, és az Anya magazinnak nyilatkozott arra, hogy újra terhes, negyedik kisbabáját várja. Szekeres Nóra már 20, egy 18 és egy 7 éves gyerek anyukája, már amennyiben egy 20 és egy18 éves fiatalra azt lehet mondani, hogy gyerekek. 
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dér Heni gyűjti a babája halálát kívánó kommenteket, az édesanyját gyászoló Rubint Réka is üzent a beszólóknak

Dér Heni törlés előtt kifotózza a gyalázkodásokat, Rubint Réka válaszol egy tetvesező beszólónak, Szekeres Nóra viszont 40 évesen negyedszerre terhes.

230 · Apr 02, 2021 10:09am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments