Íme egy friss hírösszefoglaló, olvasson el néhány érdekességet hazai, ismert emberekkel kapcsolatosan!

Kucsera Gábor egy 38 éves volt olimpikon kajakozó, akinek a felesége, Tápai Szabina jelenleg terhes a harmadik gyermekükkel. Az utóbbi években médiaszemélyiségként ismert volt sportoló a Life TV-n a Bréking című műsorban szerepelt, ahol kifejtette, hogy nem szokott gyógyszereket adni a gyerekeinek, mert „nem hisz” a gyógyszerekben.

Én itt is az ösztöneimre hallgatok, illetve én abszolút nem hiszek a gyógyszerekben. Nálam például a Bence 7 éves, de a Beni egyszer evett még gyógyszert életében. Megtaláltam azt az alternatívát, amivel tudom a gyereket gyógyítani [...], nagyon jól működik. Olajokkal szoktam, tudom, hogy milyen olajokat kell tenni, a Bencénél volt már hasmenés, hányás, influenza, minden, de úgy két nap alatt rendbe hoztam. A Millánál, Milla két és fél éves, ő még nem is látott gyógyszert.

A többiek reakciói: „nagyon helyes!”, illetve  „de menő!” Az ön reakciójára is kíváncsiak lennénk.

Kucsera Gábor gyógyszer helyett olajokat ad a gyerekeinek. Ön szerint?

További hírek:

  • Vujity Tvrtko műsorvezető jelenleg Hawaii-on él a családjával, és most azt írja róla a Blikk, hogy a fia, Vujity-Zsolnay Barnabás megdöntött egy Guinness-rekordot azzal, hogy egyhuzamban 39 órát és 36 percet játszott a World of Warcraft című számítógépes játékkal. A játékot online közvetítette és közben jótékony célra adományokat gyűjtött. Utólag többek között ezt nyilatkozta: „mivel eddig az összes olyan átadón ott voltam, amikor apukám gyerekkórházaknak adományozott könyvtárakat, most is erre az ügyre szerettem volna felhívni a figyelmet.”
  • Zdroba Patrik „nagyon vékony”, 62-63 kiló volt, amikor szerepelt az X-faktorban, de most feljött rá bő15 kiló, a testsúlya jelenleg 80 kg körül jár, mindenesetre most elkezdett edzeni. Az énekes arról is beszélt ma reggel az RTL Klubon, hogy összeköltözött a barátnőjével, Bettivel, akivel másfél éve vannak kapcsolatban. A Reggeli műsorrészletét ide kattintva lehet megnézni.
  • Lakatos Márk már a pride-ra készül, vagy legalábbis üzen Novák Elődnek egy új videójában, amint a Facebookon és az Instagramon is megosztott sztoriban. A stylist-műsorvezető ezt mondja a felvételen: „drága Előd, lécci küldd már el, hogy melyik helyszíneket foglaltad be, hogy tudjuk akkor hozzátok igazítani a pride-ot, mert annyira vonulgatnék veled állítólag neked van zászlód is otthon!
  • A Blikk is megírta, hogy Bíró Icáról 1987-ben készült egy életnagyságú szobor, ezt most 7,8 millió forintért megvásárolható. Az egykori Metál Lady fotót is megosztott az alkotásról, Bíró Ica emellett a lakásának eladását is megindította még az ősszel.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kucsera Gábor nem hisz a gyógyszerekben, Vujity Tvrtko fia 39,5 órát World of Warcraft-ozott

Kucsera Gábor gyógyszer helyett olajokat ad a gyerekeinek, Vujity-Zsolnay Barnabás Guinness-rekorder lett, Zdroba Patrik 15 kilót hízott. Hírek!

1 · Apr 27, 2021 10:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments