Ma is összefoglaljuk a legfontosabb friss híreket, amelyek ismert, magyar személyiségeket érintenek, de ma sajnos többségben vannak a szomorú, komoly történések.

Elhunyt a Való Világ 10 Powered By Big Brother egyik játékosának, VV Daninak az édesapja. A mindössze 43 éves férfit a koronavírus vitte el, fia így nyilatkozik róla:

Apu elkapta a koronavírust, és olyan rosszul lett, hogy kórházba szállították. Kiderült, hogy tüdőembóliát kapott, majd vérmérgezést, valamint leálltak a veséi is. Oxigént kapott, de miután bevitték, már egyszer sem tért magához.

Emlékezetes, hogy VV Dani most elhunyt édesapja feltűnt januárban a Való Világban, legalábbis egy telefonhívás erejéig: elmondta fiának a jó hírt, hogy kistestvére fog születni. VV Dani ezt is említi mostani nyilatkozatában, többek között ezt mondja:

Nem sokkal korábban derült ki, hogy a kisbaba, akit apu és a kedvese vártak, betegen, Down-kórral jött volna világra, így nem tartották meg.

Folytatjuk a további hírekkel:

  • A The Voice és A Dal című tévéműsorokból lehet ismerni Agárdi Szilvia látássérült énekesnőt. Ő most arról beszélt az Ébredj velünk! című műsorban a Life TV-n és a Bors című lapnak, hogy aliglátóból teljesen vak lett: a látása hirtelen 9%-ról 4%-ra romlott, így már se fényeket, se formákat, se színeket nem lát. Egy részlet a Borsnak adott nyilatkozatából: „kegyetlen harcot vívok most önmagammal, hiszen gyakorlatilag mindent a nulláról kell újra tanulnom. Muszáj alkalmazkodnom, de nagyon nehéz, mert már egyáltalán nem látom a telefonomat, vagyis ha lemerül, bekapcsolni sem tudom. A legfontosabb, hogy újra megtanuljak önállóan közlekedni, mivel most a lakást sem tudom elhagyni egyedül. Bevallom, néha sírva fakadok…”
  • Lovasi András a Blikknek nyilatkozott két évvel ezelőtti balesetéről, a VII. kerületi Damjanich utcánál nézett be egy piros lámpát, és rendőrautóval ütközött, amelynek egyik utasa maradandó sérüléseket szenvedett. „A férfival többször kedvesen elbeszélgettem, sőt, szerettem is volna találkozni vele, és bár először belement, később megkért, hogy ne keressem többet” – mondja róla a zenész, hozzátéve, hogy lehet, hogy a helyében ő is így reagálna.
  • Xantus Barbara színésznő szintén a Blikknek arról beszélt, hogy mennyit tanult a maszkárusításból, illetve, hogy aztán lett egy párkapcsolata, de „néhány hónapos fellángolás volt ez a szerelem, de csalódni voltam kénytelen, hát továbbléptem.”
  • Az RTL Klub többek között azzal harangozza be A Konyhafőnök című műsor új évadát, hogy közzétettek egy jelenetet, amiben az egyik versenyző kritizálja Rácz Jenő tánctudását az „iszonyat” szót alkalmazva. Kattintson ide a jelenetért.
  • És végül Hajós András zenész-humorista, akit a Dalfutárból is lehet ismerni, egy down-szindrómás fiúval állt össze egy kis közös zenélés erejéig. „Egy számára ismeretlen fiúval, Gyurcival, azaz a 18 éves Sinka György Gáborral alkotott. A tinédzser imádja a zenét, kedvence a beatbox-világsztár NaPom” – áll a vonatkozó sajtóközleményben. A zenélésről videó is van természetesen, Hajós András pedig ezt is nyilatkozta az élményről: „eleve nem könnyű feladat idegenekkel együtt zenélni, ráadásul az ijedtség és a korkülönbség miatt keletkezik egy fal. Gyurciban annyi szeretet és zene van, hogy ezt a falat sikerült gyorsan lebontanunk.” Az elkészült dal a Rejtett Kincsek Down Egyesület támogatására buzdít.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Koronavírusban elhunyt VV Dani édesapja, aliglátóból teljesen vak lett Agárdi Szilvia

VV Daniéknál idén ez már a második családi tragédia, Agárdi Szilva már fényeket-színeket sem lát, Xantus Barbara pár hónap után szakított. Hírek.

0 · Apr 28, 2021 10:28am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments