Először szerepelt ma élő televízió-műsorban Géczi Beatrix, akit azóta ismerhet szélesebb közönség, hogy a főállásban az ajándéktárgyakkal foglalkozó családi cégnél dolgozó modell-influenszer összejött a Feleségek luxuskivitelben című realityben feltűnt Szegedi Ferenccel. A Fecsó néven is ismert üzletember azt mesélte ma az RTL Klubon a Reggeli című műsorban Szabó Zsófi és Papp Gergely műsorvezetőknek kapcsolatuk kezdetéről, hogy az Instagramon szúrta ki magának Beát, és egy évig írogatott neki, mire hét hónappal ezelőtt kapcsolat lett a dologból. Azóta nagyon jól érzik magukat, februárban nyaralni is voltak Mexikóban.

Az alább megtekinthető interjúba egy-két feszültebb pillanat is becsúszott, például amikor közös fotókat nézegetnek négyesben, Szabó Zsófi megjegyzi Géczi Beának:

Sokat megkapod, hogy hasonlítasz a Vivire!

Természetesen Vasvári Vivienről, Szegedi Fecsó volt feleségéről van szó. Géczi Bea erre megjegyzi, hogy „szerintem egyáltalán nem”, majd hozzáteszi, hogy nem szoktak egymás exeiről beszélni, ráadásul a modell a saját exével, gyermekének apjával nem is tartja a kapcsolatot.

Később Géczi Bea, akinek több tetoválása van, elmeséli, hogy néhány hónapnyi kapcsolat után a karjára tetováltatta a „Fecsó” nevet. A férfinak egyelőre nincs egy tetoválása sem, de megígérte párjának, hogy ő is csináltat egy hasonlót a „Bea” névvel. „Be mered vállalni?” – teszi fel erre a kérdést Szabó Zsófi, amire Fecsó helyett maga Bea vágja rá a választ:

be kell!

A műsorvezetőnő azonban további kétségeinek ad hangot, hogy mi lesz, ha mégsem lesz tartós a kapcsolat, sőt, a videó legutolsó mondata a beszélgetés végén az, hogy Szabó Zsófi azt tanácsolja Szegedi Fecsónak, hogy

én ezt a tetoválást még meggondolnám!

Nem kerül szóba az interjúban, de Szabó Zsófi saját tapasztalatból beszél: emlékezetes, hogy amikor annak idején Berki Krisztiánnal volt kapcsolatban, ők is magukra tetováltatták egymás nevét, majd a szakítás után a modell-műsorvezető egy keresztté alakíttatta át Berki nevét.

És még egy figyelemre méltó részlet: Géczi Bea megvillantja az interjúban a humorérzékét akkor, amikor Papp Gergő kicsit kétértelműen fogalmaz meg egy kérdést.

Én azt nem láttam rajtatok, hogy olyan nagyon nagy korkülönbség lenne, márpedig majdnem...

És itt Géczi Bea közbeszól, hogy

KÖSZI!

Az ezt követő nevetésben Szegedi Fecsó megjegyzi Papp Gergőnek, hogy „nagy bókkirály vagy!” Ha ön valamiért nem nézte volna végig a teljes videót, csak ez a részlet érdekli, 7:04-től nézze a felvételt! Természetesen a műsorvezető gyorsan tisztázza, hogy arra próbált utalni, hogy a párjánál 13 évvel idősebb Fecsó mennyire jól tartja magát.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szegedi Fecsó új szerelme élő adásban megkapta, hogy mennyire hasonlít Vasvári Vivienre

Először szerepelt élő tévéműsorban Géczi Bea, aki pár hónap szerelem után a karjára tetováltatta a Fecsó nevet. Szabó Zsófi ezt még meggondolná.

0 · Apr 28, 2021 12:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments