Gyakran van, hogy az ember sok fontos és hasznos ismeretet szerez a közösségi médiából. Most azonban nem ez a helyzet, mert az alábbi, nemzetközi, női hírességek friss posztjaiból mindössze annyi derül ki, hogy ezeknek a hölgyeknek a testrészei továbbra is megvannak a maguk roppant attraktív mivoltában.

Beyoncé például az elmúlt 24 órában két olyan posztot is publikált, amiknek legfőbb üzenete mintha az lenne, hogy a 39 éves énekesnőnek továbbra is megvannak a mellei ugyanúgy, mint korábban. Az alábbi képnek mindenképpen járna a dekoltázsbafotózás aranyérme, ha lenne ilyen vetélkedő. Bár igaz, hogy a padlószőnyeg sem rossz!

És íme két még frissebben közzétett fotó, ebben Beyoncé egy neonzöld szettet visel, amelynek kulcsfontosságú darabja egy jól dekoltált miniruha. A táska és a cipő színben csodásan passzol hozzá.

Bella Thorne szintén a dekoltázsát, valamint a csípőjét mutatta meg az alábbi posztban, ami ugyan két napos, de olyan szempontból fontosabb az itt látható többi posztnál, hogy a 22 éves színésznő azt adja hírül benne, hogy eljegyezték egymást Benjamin Mascolo olasz származású énekessel. Úgy tűnik, az eljegyzési partin Thorne nem viselt fehérneműt a ruhája alatt, vagy ha viselt is, azt szerette volna, hogy mi azt gondoljuk, hogy nem.

Ám legyen. Akkor pukkasszunk polgárt” – írja Tóth Andi énekesnő az alábbi képhez, amivel az Amnesia nevű ruhamárkát reklámozza.

Ireland Baldwin szintén a dekoltázsát mutatta meg az Instagramon. A képek a felirat szerint egy idősotthonban készültek. Biztos nagyon meleg volt az idősotthonban, azért így öltözött fel a 25 éves modell-színésznő, akinek szülei Kim Basinger és Alec Baldwin és aki a zoomoláshoz sem szokott túlöltözni.

Ha ön hallott már valaha Demi Rose-ról, akkor az alábbi posztban található két kép túl sok új vizuális információt nem fog kínálni az ön számára. A 16 millió követővel rendelkező influenszernek továbbra is ugyanolyan attraktív a külseje, mint eddig.