GettyImages-1196904383

Ireland Baldwin azt mondja, ő bugyiban szokott zoomolni

2020.12.19. 11:47 Módosítva: 2020.12.19. 11:50

Ha ön szereti attraktív és széles körben ismert nők fotóit nézegetni az Instagramon, jó helyen jár, mert az alábbi összeállítás ilyen fotókat tartalmaz, méghozzá frisseket és szexiseket!

Ireland Baldwin egy 25 éves színésznő-modell, aki arról a legismertebb, hogy a szülei Alec Baldwin és Kim Basinger. A fenti fotó még januárban készült róla egy eseményen, az alábbi fotót pedig most készítette saját magáról, szemlátomást az otthonában. Az ember esetleg elgondolkodik, hogy vajon mit csinál Ireland Baldwin otthon egyedül félmeztelenül, csak egy szál bugyit, és akörül egy átlátszó szoknyát viselve, de a híresség megadja a választ a képfeliratban. Azt mondja, éppen egy Zoom-meetingje van, ő így szokott felöltözni a munkaügyben tartott videóhívásokhoz.

Emily Ratajkowski most éppen terhes, és arról is posztolt nemrég, hogy a New York Magazinnak általa írt, a szexuális zaklatásokra is kitérő cikke az év legolvasottabbja lett annál a lapnál. Az alábbi régi fotóval pedig azt illusztrálta, valószínűleg milyen hangulatban lesz most szilveszterkor, és hát ebbe az összeállításba ez a fotó jobban illik.

Kim Kardashiannek egy szivecskés emojin kívül nem volt más hozzáfűznivalója az alábbi képhez, és ennél többet érdemben én sem tudnék hozzátenni, úgyhogy élvezzük szöveg nélkül az alábbi dekoratív fotót, amin a 40 éves, néha kanapénak tűnő realitysztár-influenszer egy kilincsre támaszkodik.

Az alábbi képen Rihanna, az egykori énekesnő megnézi, hogyan áll a pucér fenekének a piros miniretikül.

És végül a brit Bethany Lily April jó influenszer lévén a szekszi kontentet mélyenszántó, filozofikus kérdésekkel párosítja. Az alábbi képekhez fűzött felirat azt firtatja, hogy vajon mi az igazán fontos az ember életében, mi az, ami nélkül lehet élni, és mi az, ami nélkül nem. Hát az alábbi poszt nélkül például simán lehet élni, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes megtekinteni.