Íme a mai összefoglalónk hazai, ismert személyeket érintő hírekről-érdekességekről.

  • Ördög Nóra egy ősi mítoszt kelt életre a TV2 új, saját fejlesztésű műsorában, a Totemben, amelynek ő lesz a műsorvezetője – írja a Bors. A kalandrealityt a Bakonyban rögzítik és 10 millió forint lesz a fődíj.

A farkasok és a szarvasok táborában hét-hét mindenre elszánt híresség csap majd össze, akik a nomád körülményekkel és a természet adta kihívásokkal dacolva, egy-egy instruktor vezetésével kincskeresésre indulnak, hogy győzelemre vigyék csapatukat, ezzel beteljesítve a régmúltból gyökerező hatalmi harcot

– áll a csatorna közleményében. Az Ördög Nóráról készült werkfotók elég jól sikerültek, a műsorvezető igazi ősasszonyként áll a két hatalmas totemoszlop között. Alább a TV2 videóját lehet megtekinteni, amiben Ördög a forgatásról üzen.

  • Sebestyén Balázs a Facebookon panaszolta el a követőinek, mennyire pórul járt egy céges vacsora után. Történt ugyanis, hogy Rákóczi Ferenc a saját éttermébe invitálta a Rádió1 csapatát egy közös falatozásra. Az est végén azonban nagy meglepetés érte a trió vezetőjét: miközben békésen cseverészett, kerékbilincset kapott az autója.
  • Az RTL Klub elárulta, ki lesz a jubileumi X-Faktor új műsorvezetője. Már hónapokkal korábban elindultak a találgatások, hogy vajon ki veszi majd át a házigazda szerepét és változik-e a mentorcsapat. Egyelőre a TV2-höz távozó Kiss Ramóna utódjára derült csak fény, aki nem más, mint a Reggeli egyik műsorvezetője, Miller Dávid (akinek az édesapja Miller Zoltán, édesanyja Ullmann Mónika színművészek.) A fiatal híresség a Fókuszban mesélt először új feladatáról. Kattintson a videóért!
  • Koraszülöttként, mindössze 36 hetesen született meg Young G, azaz Rácz Béla és kedvese, Norina kislánya, Rebeka. Az annak idején a Való Világban feltűnt zenész azt mondja, ha nem segítik világra idő előtt, talán már nem is élne a baba – írja a Blikk.

Nehéz elmondani, min mentünk keresztül. Még több mint két hét volt a kiírt időpontig, ami szintén egy előrehozott dátum volt. Rebeka viszont így jelzett nekünk, az élete múlik azon, hogy előbb szülessen meg.

Mint kiderült, a kismama a várandóssága alatt tudta meg, hogy méhében tumor van, emellett a terhesség is több komplikációval járt. Norina megbetegedett, felfázott, többször is kapott antibiotikum-kúrát, altatták is, ami mind veszélyes lehet az anyukára és a magzatra is.

Ha nem születik meg most a kislányom, csak május 17-én, a kiírt időpontban, akkor lehet, hogy már nem is élt volna. Rebeka nagyon erős, a lányom élni akar, így jelezte, hogy baj van. Ma délelőtt volt egy konzílium, ami előtt nagyon izgultunk, idegesek voltunk. Úgy voltam vele, bármi is van, még ha rossz hírt is közölnek, csak mondják el, hogy felkészülhessünk mindenre. Szerencsére jobb Rebeka állapota, vitaminokat kap, javul a légzése, és biztatnak minket az orvosok, és mi is csak ezt tudjuk tenni.

– nyilatkozta az énekes.

  • Bochkor Gábor állítólagos eltitkolt párja vallott a kapcsolatukról. Alexandra a Blikknek beszélt arról, hogy a Retro Rádió műsorvezetője mellett min ment keresztül. Azt mondja, visszagondolva úgy érzi, nem is volt igazán boldog.

Úgy érzem, mindent megtettem, hogy működjön, de semmi sem volt elég jó, és egy idő után azon kaptam magam, hogy az ő igényeit mindennel szemben előtérbe helyezem. Most megkönnyebbültem, hogy nem kell folyton bizonyítanom. Állandóan az az érzés volt bennem, hogy valamit rosszul csinálok, ezért el kell nyernem a bocsánatát. 

  • Mindkét adag koronavírus-elleni vakcinát megkapta Zimány Linda. A modell kifejezetten orosz vagy kínai oltóanyagra vágyott, teljesült is a kívánsága – írja a Metropol.

Talán meglepő, de én kifejezetten az orosz vagy a kínai vakcinát szerettem volna megkapni, így nagyon megkönnyebbültem, amikor kiderült, hogy a Sinopharmot kapom. Jóllehet, nem válogattam volna a vakcinák között, bármelyiket elfogadtam volna, hiszen bármilyen oltás jobb, mint a betegség.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ördög Nóra ősasszonyként tér vissza a tévéképernyőkre

A mai hírekben Ördög Nóra új realityt kap, Sebestyén Balázs viszont kerékbilincset. Zimány Linda orosz vagy kínai vakcinát akart, ő pedig azt kapott.

3 · May 05, 2021 10:46am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments