Több cikkünkben is írtunk már róla, milyen sokat fogyott Rebel Wilson, akinek a 2020-as év egyik legnagyobb célkitűzése az volt, hogy életmódot vált. Ez sikeresnek is bizonyult: közel 30 kilótól szabadult meg. Egy darabig a szerelmi élete is jól alakult a vállalkozó, Jacob Busch oldalán, ám februárban már a szakításukat közöltük. Most újabb rossz hírről számolt be az Instagram-oldalán.

A színésznőről nemrég kiderült, hogy meddőségi problémákkal küzd. A posztban leírta, hogy mélyen együtt érez az összes nővel, akinek valaha hasonló szomorúsággal kellett szembenéznie – írja a CNN.

Rémes híreket kaptam és nem volt kivel megosztanom. Úgy éreztem, valakinek el kell mondanom, méghozzá minden nőnek, akinek szintén saját terméketlenségével kellett szembesülnie. Az univerzum rejtélyes módon működik és néha az egésznek semmi értelme, de hiszek benne, hogy a fény utat tör majd magának a sötét felhők között

– közölte a híresség. A 41 éves komika arról is írt, hogy reméli, maradt még számára esély. Később frissítette a bejegyzést, hogy hozzátegye, ennyi támogató és pozitív üzenetet talán még sosem kapott, nagyon jólestek neki. A CNN-nek nyilatkozó bennfentes elárulta, hogy a színésznő évekkel ezelőtt lefagyasztatta a petesejtjeit, a szakemberek azonban nem találtak életképes petét, mikor a napokban megvizsgálták őket.