A május 6-án hatvanadik születésnapját ünneplő kétgyermekes sármőr bármit megtesz annak érdekében, hogy segítse az elesetteket. Most például egy jótékonysági ügy kedvéért csinált hülyét magából a YouTube-on.

Az Omaze nevű online adománygyűjtő oldalára került fel ez a videó, amelyben Clooney éppen egy interneten vásárolt terméket vesz át, amikor az Egyesült Államokban életbe lép az otthonmaradási kötelezettség. A világsztár a rendelkezések miatt nem tud hazamenni, így a Byron néven emlegetett férfinél ragad és lakótársak lesznek.

Byron nehezen viseli Clooneyt, aki a világ legnagyobb Brad Pitt-rajongójaként viselkedik.

A színész azt állítja, hogy bár nagyon szeretné, a párja nem engedi, hogy otthon Pitt-posztereket rakjon ki, emellett, amikor csak lehet, az Ocean’s Elevent nézi DVD-n. Ez persze még nem minden: Clooney a beszélgetés közben egy Brad Pitt-arcú párnát is fog a kezében.

A felvétel egyébként azért készült, mert a színész emberi jogi alapítványa, a Clooney Foundation For Justice az Omaze-zel közösen szervezett egy játékot, amelynek győztese elutazhat Olaszországba a Comói-tóhoz és találkozhat George Clooney-val és feleségével, Amal Clooney-val ottani villájukban. A repjegyet és a szállást is a pár fizeti. Ha valaki nevezni szeretne, csak adakoznia kell 10 és 100 dollár között, ezt ön ide kattintva meg is teheti.

A Velvet szerkesztősége is szívesen meglátogatná a világhírű házaspárt olaszországi villájukban, de eddig sajnos csak ház kapujáig jutottunk, amint azt annak idején posztoltuk is az Instagramra: