Gyorsan, röviden: ezek történtek, vagy derültek ki ismert magyar emberekről a tegnap reggeli hírösszefoglaló óta.

Frissítés 10:02: Mihalik Enikőnek meglett a jogosítványa.

Xantus Barbarát zaklatta-zaklatja egy férfi, ügyében most volt bírósági tárgyalás. A 27 éves Ő. László a mai napig próbálja vele felvenni a kapcsolatot, álprofilokkal jelöli be.  Néhány hónap alatt száz üzenetet küldött neki, köztük obszcén képeket. Nem Xantus az egyetlen áldozat, egy, a Facebookon szerveződött csoport tagjai közösen akarnak fellépni Ő. ellen. Ítélet nem született, mert az egyébként épelméjűnek nyilvánított férfit kerítéssel is gyanúsítják, így a két ügyet együtt kezeli a bíróság ezentúl. (Blikk)

Fekete Dávid énekesből lett autókereskedőt, akit több százmilliós sikkasztással gyanúsítanak a bűnismétlés és az elrejtőzés veszélye miatt harminc napra előzetesbe helyezték. A tárgyaláson családtagjai nem voltak jelen, megkárosítottjai viszont ott voltak. Felesége beadta a válókeresetet, ikreik felügyeleti jogát kizárólagosan szeretné gyakorolni. (Bors)

Csobot Adél lesz az X-Faktor tizedik magyar évadának negyedik zsűritagja; Dallos Bogit váltja, aki a készülő lemezével és egyéb elfoglaltságaival tölti idejét. Mindenki nagyon örül a fejleményeknek. (Csobot kilenc évvel ezelőtt maga is versenyzőként szerepelt a műsorban, Malek Miklós volt a mentora. Most Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci a további zsűritagok.)

Istenes Bence Felcsúton járt, titkos alagutat keresett, de nem talált. A képen az apjával, Istenes Lászlóval látható, aki a TV2-nél dolgozik, őt látogatta meg munka közben.

Vajna Tímea eddig nem tudta, hogy nem szabad állatot vinni a temetőbe, de most már tudja. Ön se vigyen állatot a temetőbe. (Blikk)

Emlékeznek, hogy nemrég valamihez szép ruhákban fotózták Gryllus Dorkát? Valószínűleg egy ügynökségi promófotózás volt az, eredményeket itt láthat belőle.

És végül új, saját dallal jelentkezett Luzi Santos, akiről januárban írtunk először: Brazíliában született, de egy ideje Magyarországon él, és remek zenés videókat tölt fel a YouTube-ra magyarul. Az új dal címe az, hogy Neked üzenek.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek: Fekete Dávid 30 napra előzetesbe került, Xantus Barbara szembenézett zaklatójával

Istenes Bence pedig hiába keresett, nem talált titkos alagutat Felcsúton.

5 · May 07, 2021 06:31am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments