A nap legszexibb képeit Irina Shayk szállította

2021.05.13. 16:18

Ma is áttekintjük ismert személyek közérdeklődésre számot tartó posztjait az Instagramon, és valahogy ma is úgy alakul, hogy főleg ismert nők kihívó bejegyzései szerepelnek ebben az összeállításban.

Akit magvas gondolatok érdekelnek, az inkább ehhez az anyagunkhoz folyamodjék, de még jobban teszi, ha egy könyvet vesz le a polcról!

Mi szóltunk.

Szóval: Nicola Peltz, aki Brooklyn Beckham barátnője, de amúgy színészkedik és modellkedik, egy nagy kupac össze nem feltétlenül függő fotót osztott meg. Ezek közt található a felvétel, amelyen a pillangós zsinórtangába bújtatott részlete látható.

Rihanna a kozmetikummárkáját, közelebbről az olajos testápolóját reklámozza ezzel a sorozattal, természetesen saját magán.

A nap legszexibb felvételeit kétségkívül Irina Shayk szállította: van rajta ruhapróba, öltözködős képek, és ötletszerű pózolás, fedetlen fenékkel. Modellélet!

Erős versenyző még Cindy Crawford is, akit a brazil Vogue címlapjára (is) fotóztak. Aki a profilját megnyitja az alábbi képre kattintva, az láthat még a sorozatból néhány képet – az egyikhez azt írta, a közös munka és a nagy haj hiányzott neki a legjobban a modellkedésből mostanában.

Rosie Huntington-Whiteley fehérneműket tervezett. Akin bemutatta ezeket, az Fördős Zéül nem más, mit ő maga. Döntésével nehéz vitába szállni, meg hát minek is.

Dua Lipa eleve nem a visszafogottságával tüntetett az idei Brit Awardson (ahol díjazták is), de az akkori estéről készült képek közül most még posztolt párat, amelyeken elég kevés dolog takarja a lábait és egyebeit.

Végül örüljünk együtt annak, milyen dögösnek érzi magát Britney Spears ebben a zöld kezeslábasban: az Instagram-oldalán most épp rettentő sok anyagot posztolt arról, ahogy ebben pózol, táncol meg ilyenek.