Egy korsó sör a közeli kocsmában vagy egy gyors látogatás a McDonald's-ban – ezek olyan tevékenységek, melyek egy civil ember számára teljesen hétköznapinak számítanak. De mi a helyzet akkor, ha az ember a királyi család tagja? Erről derültek ki érdekes információk a The Sun összeállításában. 

Harry és Meghan titkos találkozója egy közértben

A sussexi herceg Dax Shepard vendége volt az Armchair Expert nevű podcastben, ahol édesapjával való kapcsolatán kívül egy különleges történetet is megosztott a hallgatókkal. Elmesélte, hogy amikor például az első néhány randijuk volt a későbbi hercegnével, óvatosnak kellett lennie, nehogy lefotózzák őket.

Amikor Meghan és én először találkoztunk, és megbeszéltük, hogy átjön hozzám, egy londoni szupermarketben fixáltuk le a találkozót. Úgy tettünk, mintha nem ismernénk egymást. A sorokat járva SMS-ben kommunikáltunk. Egy csomó ember nézett, meg odajöttek köszönni, én meg csak pötyögtem neki, hogy jó dolgot vettem-e le a polcról

– részletezte a herceg. Mióta viszont Los Angelesben élnek, már nem kell ettől tartaniuk.

Most, hogy itt élünk, végre emelt fővel közlekedhetünk. Úgy sétálhatunk, hogy egy kicsit szabadabbnak érezhetjük magunkat. Akár elvihetem Archie-t is biciklizni!

Katalin hercegné saját kocsmaajtaja

Vilmos herceg nejének 2019 novemberében sikerült úgy bejutnia egy szórakozóhelyre, hogy arról egy lesifotó sem készült. A helyszín egy olyan pub volt, ahol szingli évei alatt Harry herceg gyakran megfordult, és akkor az ő kedvéért építettek egy titkos bejáratot. Katalin állítólag a gyerekei osztálytársának a szüleivel fogyasztott néhány italt.

Diana hercegné a McDonald'sba vitte a fiait

Diana hercegné szerette volna, ha a gyerekei megtapasztalják a normális élet örömeit, ezért minden hétvégén a McDonald'sba vitte Harryt és Vilmost. Erről még a férjének, Károly hercegnek sem számolt be. Darren Mcgrady, aki 1997-ig volt személyes szakácsa az autóbalesetben elhunyt hercegnének, ugyan felajánlotta, hogy elkészíti a hamburgert és a sült krumplit a fiúknak, ám az édesanya ragaszkodott az úthoz. A séf szerint Diana számára ez egy olyan program volt, amelyről sosem mondott volna le.