Kedden hatalmas szenzációt okozott Naomi Campbell 50 éves szupermodell bejelentése, miszerint kislánya született.

A bejelentés roppant szűkszavú azonban, a gyermek nemén kívül túl sok minden nem derül ki belőle, így aztán az elmúlt 24 órában az összes brit bulvárlap azon volt, hogy többet megtudjon az ügyről. Nos, a Daily Mail friss összefoglalója egyrészt arra hívja fel a figyelmet, hogy a baba születésének bejelentését 3 héttel megelőzően fotózták utoljára Naomi Campbellt, és ekkor egyáltalán nem tűnt állapotosnak. Nem sokkal azt megelőzően, április 8-án a szupermodell egy divatbemutatón lépett fel New Yorkban, erről nekünk is van képünk.

Nos, a Daily Mail egy közelebbről meg nem nevezett bennfentesre hivatkozva megerősíti, hogy Naomi Campbell nem saját maga hordta ki a magzatot, hanem a baba egy béranyától született. Ez az illető azt is tudni véli, hogy a modell egy ideje kapcsolatban van, párjával New Yorkban élnek, és együtt nevelik majd a nemrég született kislányt.

Azt azonban nem sikerült egyelőre kideríteni, hogy Naomi Campbell kivel élhet kapcsolatban, úgyhogy ha ön tudja, akkor... hát nagyon gratulálunk önnek!