Jessica Albának van egy beszélgetős sorozata a Youtube-on, amelynek a következő részét a People megkapta előre. Ebben mondja el az exszínésznő, hogy a kisebbik lányuk egyszer rájuk nyitott szex közben.

A nemrég a negyvenet betöltött Alba férjestül (Cash Warren) idézte fel az esetet, amikor a most kilenc és fél éves Haven bement a hálószobájukba, ők pedig egymással voltak elfoglalva.

Borzalmas volt. Vagy öt percig röhögtünk a hálóban, és azt mondogattuk, „nem hiszem el, tönkretettük a lányunkat, egyszerűen tönkretettük.

– emlékezett vissza Warren, Alba viszont arról beszélt, hogy sírva fakadt a történtek miatt, és felhívta a sógornőjét, Koát, akire sokszor támaszkodhattak már nehéz családi helyzetek megoldásában, és megtárgyalták az eseményeket.

Végül Warren lement megbeszélni a dolgokat Havennel, mondván, valahogy kezelni kell a helyzetet, nem tehetnek úgy, mintha nem történt volna semmi. Hamarosan kiderült, hogy a lány már valószínűleg a beszélgetésük előtt írt Koának, gyakorlatilag közhírré téve az esetet.

Lementem a földszintre, és azt mondtam, „Haven, biztos vagyok benne, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy kopogtatás nélkül jöttél a szobánkba”. Most már mindig kopog, mint aki megtanulta a leckét.