Íme néhány friss és remélhetőleg érdekes információ hazai hírességekről!

Schell Judit szerepel a ma megjelent Hot! magazin címoldalán. A 48 éves színésznő és Schmied Zoltán tavaly jelentették be, hogy szétváltak, a párnak két gyermeke született. A színésznő ezután Spanyolországba költözött, most viszont hazatér, igaz, csak ideiglenesen. Egy forrás úgy tudja ugyanis, hogy Schell párkapcsolatot kezdett kint, ezért nem marad véglegesen Magyarországon, élvezi a kétlaki életet.

További hírek:

  • Fásy Ádámnak május 7-én szívműtéte volt, második infarktusa után előreláthatólag élete végéig gyógyszert kell majd szednie. A 69 éves médiaszemélyiség most pár hónapra visszavonul a gyógyulása érdekében, de azt nyilatkozta a Borsnak, hogy azért nem véglegesen: a nyáron meglátja, mennyit munkát tud majd végezni a jövőben.
  • Még egy ideiglenes költözési hír: Vujity Tvrtko és családja egy ideje már Hawaii-on él, de a héten párezer kilométerrel odébb tették a székhelyüket. „Most picit Alaszkába költöztünk” – írja a műsorvezető az Instagramon.
  • Dér Heni és Bakos Gergő a Story magazinban szerepelnek újszülött kisfiukkal. A kisbaba arcát nem mutató fotó az Instagramra is kikerült, az biztos, hogy Bakos Bendegúz Gergő rengeteg hajjal született.
  • Több, mint egy éve jött össze ÉNB Lali és ÉNB Virág, azaz Kamarás Norbert és Kármán Odett. A pár ma reggel a Reggeli című műsorban szerepelt, arról beszéltek, hogy elhatározták, hogy ezentúl minden nap reggel 8-kor futni mennek. Eddig háromszor voltak.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Schell Judit ideiglenesen hazaköltözik Spanyolországból, Fásy Ádámnak szívműtéte volt és más hírek

A mai hírekben Dér Heniék is szerepelnek, fotót tettek közzé újszülött kisfiukkal: Bakos Bendegúz Gergő rengeteg hajjal született!

0 · May 20, 2021 11:26am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments