A hét (ideális esetben) utolsó munkanapján röviden foglaljuk össze, mi történt az ismertség különböző fokán álló magyar emberekkel, vagy mi derült ki róluka legutóbbi összegzésünk óta.

  • A Blikk például tudni véli, hogy Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvője Tihanyban lesz. Mindezt saját értesüléseikre alapozzák, de mondjuk életszerűnek tűnik, hogy a vőlegény egyik érdekeltségében kösse össze életét az ifjú pár. Mivel hivatalosan nem erősítették meg a sztorit, a többi feltevést olvassa el náluk!
  • Bűnösnek vallotta magát Sz. Roland ügyvéd, írja a 24.hu. Azzal gyanúsítják, hogy több társával, köztük két ügyvéddel megközelítőleg 800 millió forintot csaltak ki egy vállalkozótól, arra hivatkozva, hogy a belügyminisztertől a NAV-on át a rendőrségig rengeteg embert kell lefizetni azért, hogy az illető ellen ne induljon adóhatósági-és büntetőeljárás. Amikor mégis indult, további százmilliót kértek tőle, hogy „az eljárást hivatalos személyek segítségével számára kedvezően befolyásolják”. Aztán jött a harmadik ügyvéd, aki azt mondta, 150 millióért számára kedvezően zárul majd az ügy, csakhogy ehhez Orbán Viktort is le kell fizetni. 

Az ügyben öt embert letartóztattak, Sz. bűnügyi felügyeletbe került bűnismétlés veszélye miatt, illetve azért, hogy biztosítsák a jelenlétét az eljárás alatt (nyomkövetőt visel, nem hagyhatja el az otthonát), egy másik ügyvéd pedig szabadon távozhatott. Másik öt gyanúsított pedig szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítás megnehezítésének, és meghiúsításának a veszélye miatt került letartóztatásba. Sz. Roland korábban Berki Krisztiánt, Gáspár Győzőt és Galambos „Lagzi” Lajost képviselte különböző ügyeikben.

  • Gáspár Evelin a Lakatos Leventével készített Youtube-műsorában beszélgetett a nyitott házasság kérdéseiről, és ehhez kapcsolódva mondta el, hogy klasszikus vidéki cigánynak tartja magát, neki nem fér bele kettőnél több személy a kapcsolatba: „nekem a férfi-női modell az, hogy van az asszony, van neki egy férje, és azzal ő jól elvan...”.  (Bors)
  • Soltész Rezsőt 76 évesen is szeretetükben fürdetik a rajongói, van, akitől eg ykiló gombapörköltet kapott, más macit, paprikát vagy lekvárt ajándékoz neki. Vannak, akik a vonzalmukról biztosítják, de az ilyen jellegű közeledéseket udvariasan vissza szokta utasítani. (Blikk)
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Úgy néz ki, megvan a Várkonyi-lagzi helyszíne

Berki Krisztián, Lagzi Lajcsi és Gáspár Győző egykori ügyvédje pedig bűnösnek vallotta magát, bűnügyi felügyelet alá került.

0 · May 21, 2021 09:03am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments