Aurelio Caversaccio 2014-ben nyerte meg a Való Világ 6. évadát, és azóta is többé-kevésbé rendszeresen szerepel a hírekben, hol párkapcsolatai, hol büntetőügye miatt. A realitysztár péntek reggel az RTL Klub Reggeli című reggeli műsorában szerepelt, és a téma az életmódváltás volt: Caversaccio bevallja, hogy korábban kábítószerezett és ivott, de mindkettővel felhagyott, és nemrég új párkapcsolata is kezdődött.

Hat éven keresztül éjszakáról éjszakára jártam. Miután édesapám meghalt, a droggal megszakadt a kapcsolatom

– hangzik el az alábbi interjúban, de a médiaszemélyiség hozzáteszi, hogy az alkoholt nehezebben tette le.

Amióta a Való Világot megnyertem, azóta mindig voltak alkoholproblémáim. Mondjuk ki őszintén, elszaladt velem a ló. Ki kell mondani, hogy egy olyan típusú ember vagyok, aki elég könnyen rászokik bizonyos dolgokra. [...] Gyenge az akaraterőm nagyon. [...] Megelégeltem a rossz döntéseket. Nagyon sok párkapcsolatom ráment az éjszakázásra, egy gyerekem is ráment, egy menyasszonyom is ráment

– mondja Aurelio Caversaccio. Hozzáteszi, hogy bár korábban sokszor „szar ember” volt, az évek alatt megerősödött, és nem hajlandó többet sírni a nyilvánosság előtt, igaz, az interjú végén most is hallhatóan közel kerül hozzá.

Caversaccio egyébként fenti nyilatkozatával arra utal, amikor 2019-ben az akkori barátnője teherbe esett tőle, de a nő pont karácsonykor elvetette a magzatot, ezt itt írtuk meg annak idején. A realitysztár azt mondja, a sok rossz döntés után most végre megváltoztatta az életét és április 6. óta nem nyúlt az alkoholhoz (sem).

Nem sokkal ezt követően a szerelem is rátalált, egy facebookos ismerősére véletlenül rácsörgött, mert benyomódott a gomb a telefonján, és ebből lett igazi ismeretség, majd mostanra szerelem. Caversaccio azt mondja, tanult korábbi hibáiból, és nem szeretné barátnője személyazonosságát egyelőre felfedni, de most úgy érzi, hogy egy istennővel van dolga. A 30 éves híresség műsorvezetői kérdésre azt is elmeséli, hogy jelenleg ruhamárkájából él.

Rengeteg érdekeset mond még Caversaccio a fenti interjúban, még ez az idézet álljon itt, a többiért érdemes fent a play gombra kattintani:

én is egy nagyon picit nő vagyok. Én is szeretem, ha figyelnek rám, szeretem, ha szeretnek, szeretem, ha törődnek velem.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Aurelio 6 hete józan: „amióta a Való Világot megnyertem, mindig voltak alkoholproblémáim”

A VV6 győztese édesapja halála óta nem drogozik, most az alkoholt is letette, sőt, új párkapcsolata is van. Az életmódváltásról a Reggeliben beszélt.

8 · May 21, 2021 01:54pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments