Ebben az összefoglalóban hazai médiaszemélyiségekkel kapcsolatos friss információkat olvashat tömören, érdekesen, ahogy mi szoktuk.

Havas Henrik szerepelt Boros Lajos rádióműsorában, amelynek a címe az, hogy Lali király CsütörTöke, és itt szóba került, hogy a 71 éves műsorvezető lányáék Spanyolországban élnek. Havas ennek kapcsán elmondja, hogy ő maga is vett egy ingatlant Tenerifén, hogy minél többet kint tudjon lenni a családjával, illetve hogy focimeccsre járjon. Azonban:

Nem nagyon van időm kimenni

– mondta Havas Henrik a rádióműsorban a Blikk szerint, ezért a műsorvezető gondolkodik rajta, hogy eladja az ingatlant.

Valamint:

  • Pintér Adrienn, vagy ismertebb nevén Ada az Instagramon jelentette be a hosszú hétvégén, hogy megszületett a harmadik gyermeke. A kislány valóban a Kiss Freya Jázmin nevet kapta.
  • Palik László azt mondta a Bors című lapnak a TV2 Exatlon című műsorával kapcsolatban, hogy „szerintem ez a szakmánk csúcsa”. Olyan szempontból nem meglepő, hogy ezt mondja, hogy ő a sportreality műsorvezetője.
  • Szintén az Instagramon jelentette Metzker Viktória, hogy a szerelmével, a BSW zenekar tagjával eljegyezték egymást Miskolcon a Tündérkertben.
  • Vajna Tímea macskája nincs jó formában, derült ki Andy Vajna özvegyének egyik, azóta eltűnt Instasztorijából. „Szegény Szimbám a vállműtét óta így megy. Elvittem már nagyon sok dokihoz gyógytornára... de le kéne fogynia, minden reggel ez van” – szemlézi az információt a Blikk.
  • Várkonyi András, a júliusban véget érő Barátok közt Vili bácsija szerepelt ma reggel a Reggeliben, az RTL Klub reggeli műsorában, és azt mondta, a sorozat után színházi rendezőként is kipróbálja majd magát.
  • A Bors szemlézi Csisztu Zsuzsa alábbi YouTube-műsorát, amiben Kucsera Gábor és Tápai Szabina exélsportoló-házaspár szerepel. Tápai Szabina ebben irracionálisnak találja, hogy az otthonról szerepelgetéssel médiaszemélyiségként manapság legalább ugyanannyit lehet keresni Magyarországon, mint az élsporttal. „Irracionális az, hogy itthonülő anyuka vagyok, és simán megkeresem azt, amit a kézilabdával, ha nem többet” – mondja Tápai Szabina, és most lehet elmélkedni, hogy akkor a médiaszemélyiségeknek kéne-e kevesebbet keresni vagy az élsportolóknak többet, hogy helyrebillenjen a világ egyensúlya.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Havas Henriknek van egy ingatlana Tenerifén, de nem használja ki és más hírek

Metzker Viktóriát eljegyezték, Tápai Szabina szerint pedig irracionális, hogy otthonülő anyukaként a médiában többet keres, mint amennyit kézilabdázóként keresett.

0 · May 25, 2021 10:24am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments