Jennifer Lopezt és Ben Afflecket május 24-én Miamiban látták együtt: az Anatomy nevű edzőterembe mentek testmozogni, írja a Page Six. Mivel közös kép nem készült róluk, az eseményt kénytelenek voltunk Lopez Jenny From The Block című dalának klipjéből kölcsönözni egy címlapképet a fontos eseményhez. 

A lap forrása szerint mindketten alaposan megtornáztatták magukat, de más-más személyi edző segítségével. Ámde együtt távoztak, ekkor nagyon szerelmesnek tűntek, és igazán gyengéden viselkedtek egymással, akármit is jelentsen mindez.

Az énekesnő állítólag rendszeres vendég a floridai teremben, ahol ezelőtt legutóbb múlt héten látták, egy barát társaságában, keményebben edzve, „mint a feleannyi idős lányok többsége” – Lopez 51 éves. Heti ötször-hatszor jár az Anatomybe, ahol rendszeresen megfordulnak modellek is, és most már ők is nagyon hajtanak, mert látják, hogy ő mire képes.

Korábban sokszor lehetett látni Alex Rodriguezzel, akivel közös hobbijuk volt a fitnesz – bár a pár idén szakított, Lopez testmozgás iránti szenvedélye tartós. Affleckről nem tudjuk, mennyire szeret gyúrni, de az biztos, hogy a fánkokat nagyon bírja – Bostonból származik, és rendszeresen látni Dunkin Donuts-os (a massachusettsi alapítású cég főleg fánkban utazik, nálunk is volt boltjuk, emlékszik még?) papírszatyrokkal, meg óriási kávékkal.

Egyebet nem tudunk elmondani, ezzel a távozó JLós képpel búcsúzunk, amelyen távolról, hunyorítva vicces optikai csalódást kelt a nadrágja mintája.