Ne teljen el a mai nap sem Instahíradó nélkül: összeszedtük önnek a legattraktívabb fotókat a hazai hírességek legfrissebb posztjaiból, ahogy szoktuk.

Tóth Andi relatíve gyakran posztol magáról dögös fotókat, és ma is kitett egyet, ez, amint a poszt felirata fel is hívja rá a figyelmet, az Ábel Jenő utcában készült edzés közben. Az énekesnő négy hashtaget fűzött hozzá a poszthoz:

#hajamismilyen #training #tacskólábak #denemfújelaszél

A képet egyébként az énekesnő testvére, Tóth Isti készítette, aki egy marketinggel-menedzsmenttel foglalkozó cégnél dolgozik az Instagramja szerint.

Jakabos Zsuzsa szintén edzés közben/után fotózkodhatott ehhez a képhez, a fotó az Aqua Sportközpontban készült az úszónőről Győrben, és csodásan sikerült.

Metzker Viktória és szerelme a hétvégén eljegyezték egymást, került be a hírekbe a DJ a napokban egy instagramos bejelentés nyomán, de a nagy hír után most visszatértünk a szokásos kerékvágásba, íme egy újabb bikinis fotó!

A Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert Molnár Nini az alábbi poszttal folytatta új fürdőruhamárkájának reklámozását. Érdemes megnézni a cipősarkat is!

Két magyar származású, de külföldön élő és alkotó és modellkedő influenszer következik, akiket sosem tévesztünk szem elől: az egyikük Mészáros Mercédesz, aki most éppen hajmosás után van, és teázgat plusz olvas.

Vass Zita pedig kipróbált egy olyan parókát, ami színben jól passzol a reklámozandó fehérneműhöz.

Mihalik Enikő pedig tegnap posztolt hat szexi-nosztalgikus fotót, amik gyerekkori nyaralásainak helyszínén készültek, Szanazugban. Ma valamiért a hatból az egyik képet megint posztolta, plusz egy hetediket, ezek láthatók alább.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tóth Andi azt írta újabb dögös fotójához, hogy #tacskólábak

A mai Instahíradóban Tóth Andi és Jakabos Zsuzsa edzés után vannak, Mihalik Enikő a tudás anyja, és még csomó attraktív kép hazai instázóktól.

9 · May 26, 2021 03:13pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments