Ez a mai hírösszefoglaló: íme egy adag friss érdekesség hazai, ismert személyiségekkel kapcsolatban, ahogy a Velveten szoktuk.

Az RTL Klubon a Reggeli című műsorban szerepelt Schweirf Iliász, aki arról ismert, hogy 2017-ben ő nyerte meg a Survivort. A férfi szereplésének kettős apropója volt: egyrészt hamarosan újraindul a túlélőreality, másrészt Schweirf és szerelme, Vivi 17 év kapcsolat után tavaly összeházasodtak és megszületett első gyerekük, aki most két és fél hónapos és Neszrinnek hívják, és akit meg is mutattak a műsorban, bár a vetélkedőgyőztes Instagramján korábban már lehetett róla képet látni. Amikor arról volt szó, hogy Neszrin milyen nyugodt és szép kisbaba, akkor Nádai Anikó egy pillanatra ellopta a show-t, és megosztotta, hogy az ő fia, a 2015-ben született Patrik nem volt ilyen szép abban a pillanatban, amikor a világra jött:

Én annyira megijedtem, bevallom őszintén, lila volt. És így jött ki: >:-( [Nádai összevonja a szemöldökét.] Mondom, Úristen, olyan, mint egy gonosz kertitörpe, akit az ufók hoztak. Mondtam az akkori páromnak: „látod, milyen csúnya? Azért sírok!” És mondta, hogy „nem, majd megszépül!” Mondom „jó” – és tényleg. Az enyémnek jót tett a kor, gyönyörű most már.

A teljes beszélgetést érdemes megnézni, de Nádai beszámolója a szüléséről 3:00-nál kezdődik.

További hírek:

  • Korda György az NLC-nél A hétköznapok kapaszkodói című podcast vendége volt, ahol a 82 éves énekes többek között arról beszélt, hogy rajta végezték el Magyarország első plasztikai beavatkozását, egy orrműtétet, hogy az orvosa szerint 100 évig fog élni, és hogy naponta 2-3 órát szobabiciklizik.
  • A 24.hu írta meg a nyilvánosan elérhető cégadatok alapján, hogy tavaly alapított médiacégéből Várkonyi Andrea 35 millió 250 ezer forint osztalékhoz jutott.
  • Csalók többek között Kárász Róbert képével visszaélve csaltak ki milliókat német nőktől, tudósít a Blikk. A műsorvezető feljelentést tett.
  • Két és fél év után véget ért MC Hawer legutóbbi kapcsolata. A mulatóssztár nem érezte magát túl jól vidéken, visszaköltözött Kazincbarcikáról Budapestre, és az AC News-nak azt nyilatkozta, hogy nem vágyik új kapcsolatra, egyedül szeretne meghalni. Reméljük, ez még odébb van, hiszen MC Hawer jelenleg 55 éves, mindenesetre a zenész ma a Mokkában is mesélt szakításáról, itt lehet megnézni a TV2 videóját.
  • És a végére egy klipajánló, úgy látszik, újabban kezdünk rákapni a historizáló hangzású zenékre. A Bordó Sárkány együttes Sok részögös című videójához tartozó sajtóközleményben többek között ez áll: „a különleges hangzásvilágot a korabeli hangszerek arzenálja adja. Megszól koboz, mandocello, reneszánsz furulya, hegedű, középkori síp, középkori duda és egy speciális, középkori hosszú dobokból készült egyedi dobszett a Babylon. A dal gerincét a XVI. századi lantos és énekmondó, Tinódi Lantos Sebestyén Sokféle részögösről c. éneke képezi”.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nádai Anikó arról, hogy hogy nézett ki a kisfia újszülöttként: „mint egy gonosz kertitörpe, akit az ufók hoztak”

Survivor Iliásznak mesélte ezt el, aki 17 év után összeházasodott a szerelmével, a kislányuk, Neszrin két és fél hónapos. Hírösszefoglaló!

0 · Jun 02, 2021 11:17am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments