Ebben a posztban a hazai hírességekkel kapcsolatos friss eseményeket, információkat foglaljuk össze, kezdve Járai Mátéval és Kírával. A színész és felesége a Nyerő páros révén tett szert még nagyobb ismertségre az elmúlt hónapokban, de jelenleg koronavírusosak mind a ketten, ezért nem mozdulnak ki otthonról. A Blikknek azt nyilatkozták, hogy többek között Liptai Claudia és férje is segítenek most nekik.

Clauval a kétezres évek elején dolgoztunk már együtt, de ő nem emlékezett rám. A Nyerő Páros alatt írtak ránk a férjével, hogy drukkolnak nekünk, mi akkor pedig már a cukrászdájuk törzsvendégei voltunk

– meséli Járai Máté, hozzátéve, hogy Liptaiékkal mostanában viszont sokat beszélgetnek és süteményt, kenyeret is kapnak tőlük.

Az ízeket még nem érezzük, nagyon jól esett a figyelmessége

– többek között ezt nyilatkozta a 41 éves színész.

További hírek, még rövidebben:

  • Kozso, azaz Kocsor Zsolt zenész ellen büntetőeljárás folyik, mert lopta az áramot a teázójához. Kozso nem jelent meg a legutóbbi tárgyaláson, ott volt viszont a Blikk, és a koronatanú, azaz Kozso egykori jóbartája vallomásáról szóló beszámolójuk a következő csodás mondattal kezdődik: „akkor vettem át az üzlet vezetését, amikor Kozso Amerikában volt, hívott, hogy az elődömben nem bízik, mert beengedte a gázóra-leolvasót...” Ha ezek után elolvasná az egészet, kattintson ide!
  • Kiadók a Hotel Villa-Korda szobái/apartmanjai hosszú távra, havi 85-105 ezer forintért, mert a tulajdonos, Korda György nem tudja máshogy hasznosítani az ingatlant, mivel nincsenek turisták. „Természetesen van megtakarításunk, abból élünk idén” – többek között ezt mondta Balázs Klári a Borsnak.
  • MC Hawer mulatóssztár is drasztikus lépésre kényszerült, mivel a járvány miatt nincs bevétele egy jó ideje. „A nyári fellépésekből tartalékoltam a második Covid-karanténra, de arra nem elég, hogy ezt a drága lakást még fél évig fizessem belőle” – nyilatkozott a Blikknek, elmesélve, hogy Budapestről egy 56 négyzetméteres, kazincbarcikai lakásba költöznek most, így a lakbér kétharmadát megspórolják.
  • Még egy jó mondat a Blikktől: „mivel elég látványos jelenség vagyok, amikor elmegyek bulizni vagy akár csak gördeszkázom valamerre, előfordul, hogy megütnek az utcán”. Ezt Varga Viktor zenész-médiaszemélyiség mondta, annak kapcsán, hogy most egy verekedős jelenetet vettek fel vele az Éjjel-nappal Budapesthez.
  • Vasvári Vivien egykori luxusfeleség megerősítette a Blikknek, hogy szakított legutóbbi párjával, Zsigmonddal, akivel egy évig voltak együtt. A közös képeket is törölte az Instagramról.
  • És végül megvolt az első kiesés a TV2 Farm VIP című reality-vetélkedőjében. Sebők Vili futballista számára fejeződött be a verseny, amit ide kattintva lehet megnézni, eszerint a videó szerint pedig a sportoló nem örvend egyöntetű népszerűségnek játékostársai körében.
  • A Celebcella című műsor mai adásában a Viasat6-on pedig Eke Angéla szerepel majd, aki egy ponton teljesen kiborult. Az alábbi előzetest a Velveten lehet először megnézni.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Liptai Claudia egy korábbi közös munkából nem emlékezett Járai Mátéra, de most jóban lettek

A hírekben még: Kozso ellen vallott egy barátja az áramlopási ügyben, MC Hawer nem tudja fizetni a pesti lakást, ezért Kazincbarcikára költözött.

13 · Nov 18, 2020 09:14am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments