Ebben a hírösszefoglalóban hazai hírességekkel kapcsolatos információkat, érdekességeket talál, ahogy a Velveten szoktuk. 

Bochkor Gábor a Retro Rádióban arról beszélt, hogy időként nem tudja elviselni a kollégái kérdéseit. A TV2 műsorvezetőjét, Istenes Lászlót emelte ki elsőként, de a Fókusz házigazdáit sem kímélte, bár ott megjegyezte, nem tudja mindenki nevét.

A bugyuta kérdésektől egyszerűen falra mászok. Szoktam kommentálni, legyen az Istenes László, Fókusz Béla vagy nem tudom, hogy hívják ezeket, akik a Fókuszt konferálják, kivéve Barabás Évit, mert őt imádom. És azok mondanak valamilyen teljesen sületlenséget, én akkor minden rokonát felsorolom, elküldöm az anyjába. Jaj, de érdekes kérdés, tényleg ezt sikerült? Délután 4 óta bent vagy és este 8-ig ezt a kérdést sikerült kitalálni? Így beszélek, közben vágom a póréhagymát

– idézte a rádiós szavait a Blikk.

További hírek

Hajdú Péter a Blikk+ Győző műsorában beszélt arról, hogy plasztikáztatta a szemhéját.

Egy titkot elárulok neked, még nem mondtam el sehol. A mosolyom eredeti, minden természetes rajtam, egy dolgot kivéve: a felső szemhéjam

– mondta a műsorvezetőnek Hajdú, majd azt is elmondta, miért tette.

Hogy mi volt vele a baj? Az, hogy olyan voltam, mint egy szomorú kiskutya

– tette hozzá a tévés.

Már korábban eljegyezte egymást Iszak Eszter és Gyurta Dániel, ezt az Instagramon most tették közzé, kattintson ide, ha Gyurtánál, illetve ide, ha Iszaknál szeretné megnézni a képet!

Dobrády Ákos apa lett, erről a Facebook-oldalán számolt be. A TNT énekese márciusban jelentette be, hogy párjával, Nikivel első gyermeküket várják. 

Feke Pálról és barátnőjéről lesifotó készült. A színész másfél évvel a válása után újra szerelmes, választottja a Bors állítása szerint Mészáros Nóra televíziós személyiség. A hölgy Instagram-oldaláról kiderül, hogy a Pesti TV és a Kossuth Rádió munkatársa. A hírt végül Feke megerősítette a lapnak, ám további információkat a magánéletéről nem szeretett volna elárulni.

Kiderült, kik lesznek azok a szakemberek, akik Liptai Claudia mellett tűnnek majd fel az RTL Klub Mestercukrász című műsorában. A show-ban tehetséges hobbicukrászok, vagy éppen a sütés fortélyait már jól ismerők mérik össze tudásukat, a fődíj ötmillió forint. A zsűri a következő:

  • Liptai Claudia
  • Enzsöl Balázs
  • Juhos József

Balázs Klári elárulta, hogy életében összesen két férfival volt – írja az nlc.hu.

Nem szerettem volna, ha bárki – elnézést a kifejezésért – »gyakorlópadként« kezelt volna. És arra is kínosan ügyeltem, hogy ne ragasszák rám a könnyűvérű jelzőt. Egyébként is hiszek abban, hogy a testi és a lelki szerelmet nem lehet külön választani.

– mondta többek között az énekesnő.