Tokár Tamás, a Fókusz című műsor egyik műsorvezetője az alábbi videóban követői által feltett kérdésekre válaszol. A zömük az apasággal kapcsolatos, de az egyik kérdés ez volt:

hogyan kezeled a csúnya kommenteket?

Ez már csak azért is egy igen aktuális kérdés, mert év elején hatalmas botrány lett abból, hogy Tóth Gabi betelefonált az egyik anyázó kommentelője munkahelyére, és erre kirúgták az illetőt, majd valamivel később Szinetár Dóra posztolta, hogy ki milyen sértő hozzászólást címzett neki a közösségi médiában. Nos, az alábbi videóból kiderül, hogy Tokár Tamás újabb kellemetlen esete a kettőnek egy kombinációja, ő ugyanis Szinetár Dórához hasonlóan mindössze posztolta az őt gyalázó kommentet és szerzőjét, de Tóth Gabi esetéhez némileg hasonlóan ennek az lett a következménye, hogy az illetőt kirúgták az állásából.

Íme a sztori lényege az alábbi videóból, az átiratért a Blikk érdemel kreditet, ők fedezték fel először ezt a történetet. Szóval Tokár Tamás az alábbi videóban a következőt meséli el:

Volt egy nagyon durva sztori, ezt még nem meséltem el, nem is akartam. Egyszer kaptunk egy nagyon durva nyilvános kommentet, teljes névvel, fotóval és én ezt kiraktam InstaStoryba, mert tudtam, hogy az a bizonyos ember hol dolgozik és mondtam, hogy ilyen nincs a földön, hogy egy ilyen ember ilyen helyen dolgozik és ilyet kommentel valakinek nyilvánosan. És ezek után, én nem csináltam semmit, pár nap múlva felhívnak az állami szervtől, ahol dolgozott, hogy a hölgy már nem dolgozik náluk és hogy elnézést kérnek a nevében és elhatárolódnak ettől a stílustól.

A releváns részlet 1:12-nél kezdődik.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tokár Tamás posztolta, ki szólt be neki kommentben, kirúgták az illetőt a munkahelyéről

Tóth Gabi botránya után most a Fókusz műsorvezetője mesélte el, hogy posztolta, ki szólt be neki, és erre az illető elveszített az állását.

0 · Feb 08, 2021 04:19pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments