A fenti, 2019-ben készült képen Justin Dwayne Lee Johnson látható, de a legtöbben nem ezen a néven ismerik, hanem Alyssa Edwardsként, ez ugyanis az előadóművész-realitysztár drag neve. Edwards 2010-ben lett Miss Gay USA (ez egy dragszépségverseny), aztán a RuPaul's Drag Race című reality-vetélkedő legendásnak tekintett ötödik évadában szerepelve szerzett nemzetközi ismertséget. A Texasban, Dallastól nem messze található Mesquitéből származó drag queen a RuPaul's Drag Race több későbbi évadában is feltűnt ezt követően, plusz a Netflixen saját realityje volt Dancing Queen címmel, amely többek között azt is részletesen bemutatta, hogy mit csinál Johnson civilben: gyerekeket tanít táncra Mesquitében.

Alyssa Edwards most egy újabb tévés tehetségkutatóban bukkant fel, méghozzá az America's Got Talentben, de nem ő maga volt a versenyző, hanem az általa betanított gyerekcsapat, a Beyond Belief táncegyüttes. Edwards a zsűritagok közül Heidi Klumnak magyarázza el az alábbi videóban, hogy igen, ő egyrészt tánctanár-koreográfus, másrészt drag queen is – valószínűtlennek tűnik, hogy Klum ne ismerné nagyon jól a RuPaul's Drag Race-t, mindenesetre Edwards korábbi tévés szereplései nem kerülnek szóba, dehát végülis itt a kislánycsapat táncelőadása a lényeg. Hát nézzük.

A zsűritagok mind felállva tapsoltak az előadás végén, ez egyelőre csak egy előválogató volt, de úgy néz ki, a Beyond Belief a legjobb úton halad a döntő felé. Ha ön kíváncsi arra, hogy Johnson hogyan tanítja a gyerekeket (spoiler: általában nem drag queennek beöltözve), akkor esetleg érdekes lehet még belenézni a Dancing Queen trailerjébe, hiszen ez pont erről szól.