Victoria Beckhamnek már régóta szokása, hogy az Instagramon röhögteti ki a családját, elsősorban a férjét. Ezúttal is az utóbbi szolgáltatja a poént, de a videó főszereplője a pár harmadik, legfiatalabb fia, Cruz Beckham. A 15 éves kamaszfiú énektudását mutatja meg édesanyjának, aki lelkesen veszi videóra gyereke előadását, és azt írja róla az alábbi poszt leírásában, hogy

úgy énekel, mint egy angyal.

Ennek a számnak egyébként az a címe, hogy You Send Me, és eredetileg bizonyos Sam Cooke slágere volt az '50-es években, de nem is ez a lényeg a videóban, hanem a következő két dolog:

  • hogy Cruz Beckham megmutathassa a hangját; és
  • hogy David Beckham is megmutathassa a hangját.

Ha ön rákattintott fent a play gombra, akkor már hallotta is valószínűleg, miért tett Victoria Beckham sírva röhögő szmájlikat ebbe a posztba. Azért, mert a végén a kedves apuka rákontrázik fia énekére, akit ez annyira kizökkent, hogy nem is tudja folytatni a dalt.

Egyébként nem Cruz az egyetlen Beckham-gyerek, aki édesanyja nyomdokain elindulva affinitást érez a zenéhez: Harper Beckham 9. születésnapjára legifjabb bátyja a következő képet posztolta. Ugyanerről az Instagramról származik egyébként a fenti borítófotó, amely, igen, Victoria és Cruz Beckhamet ábrázolja.