35831751 21a3bc9602c2587ca840ff4105c5ccf8 o

Dallos Bogi szexi nővérkének öltözve debütál a színpadon

2021.06.11. 11:48

Instahíradónk mai részében magyar híres nők fotóival készültünk. Ezzel a képösszeállítással kívánunk minden olvasónknak jó hétvégét! 

Kezdjük a sort az X-Faktor egykori mentorával, Dallos Bogival, aki hétvégén debütál színésznőként, méghozzá vőlegényével, Puskás Petivel és apósával, Puskás Tivadarral. Az énekesnő a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban, A Napsugár fiúk című előadásban lép színpadra, az Instagramra feltöltött képei alapján elég szexi szettben.

Folytassuk a sort Görgényi Fruzsinával, aki megmutatta, miket olvas épp: az egyik Antoine de Saint-Exupéry A kis herceg című regénye, a másik Dr. Angster Mária Ikertörténetek című könyve.

Nádai Anikó a Balatonról, a Villa Rima nevű luxusvilla jakuzzijából jelentkezett be a követőinek. A műsorvezető pár napja már itt pihen, korábbi Instahíradónkban meg is említettük a bikinijét. Nádai ezzel a fotóval búcsúzott az érdekes nevű nyaralótól.

Az Európa-bajnok úszó, Jakabos Zsuzsanna sem maradhat ki a felsorolásból. A sportoló jelenleg Horvátországban pihen.

Zárjuk a cikket Mészáros Mercédesszel, aki már Mercedes Blanche néven szerepel az Instagramon. A modell egy térdig érő fekete csizmában és egy fekete bodyban pózolt a kamerának.