Alább egyben találja a legfrissebb olyan posztokat az Instagramról, amik ismert hazai nők attraktív fotóit tartalmazzák. Némelyikhez egy kis olvasnivaló is van, íme az Instahíradó szerdai kiadása!

A Sloggi fehérneműit reklámozza az a kampány, amiben hazai hírességek arról vallanak, hogyan tudták elfogadni magukat. Korábban Iszak Eszti emlékezett vissza arra, hogy neki sem volt könnyű megbékélni a saját testével, most Dallos Bogi énekesnő-médiaszemélyiség ír ugyanerről a témáról, méghozzá a következőket.

Általános iskolában én voltam a nagyon nyúlánk, vékony lány a tornasor elejéről. Nem szerettem a magasságom. Tini koromban elkezdtem felszedni pár plusz kilót, ami nekem tetszett, hiszen nőiesebbnek éreztem magam tőle. Az önbizalmamon viszont az nem segített, hogy szégyelltem a bőrproblémáimat. Nagyon meglepő számomra az, hogy a mai napig mennyi komment érkezik a külsőmmel, a testalkatommal kapcsolatban. Olyan megjegyzéseket tenni social media oldalakon, hogy sovány vagy, eszel te rendesen?, deszka...bántó és nem helyén való. Az elmúlt években harmóniába kerültem önmagammal. Továbbra is sportolok, egészségesen étkezem. Szeretem a magasságom, a vékonyságom, a bőröm, és nem félek a testem további alakulásától sem.

A kampány fotóit egyébként Annoni Zita készítette.

Vajna Tímea egy igen csinos-elegáns, látványosan dekoltált szettet választott ahhoz, hogy felkeressen egy szőlőbirtokot a kaliforniai Napa Valley-ben. Íme a fotók, amiket innen posztolt.

Tóth Andi az alábbi, bokszolós fotóval ünnepelte, hogy új dala a hatodik a YouTube összesítésében. Ez a bizonyos dal az Állj, amiről sokan azt hitték, hogy az énekesnő Tóth Gabinak szól vissza benne, de amint azt a ma reggeli hírösszefoglalóban írtuk, ez nem így van, mert a dal mindenkinek szól, nem csak Tóth Gabinak.

Az Éjjel-nappal Budapestből is ismert Luna Joanna a Susmus nevű ruhamárkát és a Joy magazint egyszerre reklámozza az alábbi poszttal, megerősítve azt a sztereotípiát, hogy a nőknek jól szokott menni a multitasking.

Gondolkodott ön már azon, milyen lehet Mardoll pornósztár Barbie-nak öltözve? Nyilván nem, de nem baj, mert az énekesnő meg nem csak hogy elgondolkodott ezen a kérdésen, hanem be is öltözött a megfelelő szettbe.

Tegnap is szerepelt Metzker Viktória az Instahíradóban, és a DJ a mai összeállításból sem maradhat ki. Íme, hogy miért nem.

És végül ha minimálisan is komolyan vesszük magunkat, márpedig minimálisan azért komolyan vesszük, akkor két posztnak kell itt szerepelnie Vass Zitától zárásképpen.

Az Amerikában élő, magyar származású színésznő-modell fent fehérneműben pózol, alább pedig a fene tudja, hogy van-e rajta bármi, de az biztos, hogy azt írja, bár esetleg hableánynak nézhetné őt valaki, ő igazából egy szirén. Vagy nem inkább egy sellő?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dallos Bogi a mai napig kap soványozós beszólásokat, Vajna Tímea dekoltáltban ment a szőlőbe

Nézzen attraktív fotókat hazai, ismert nőkről, és azt is megláthatja, hogyan néz ki Mardoll pornósztár Barbie-nak öltözve!

5 · May 12, 2021 05:33pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments