Íme a legfrissebb, hazai vonatkozású hírek-érdekességek, amelyek egy-egy országszerte ismert személyiséghez kapcsolódnak. Két videóklippel kezdjük!

Friss klipet tett fel kedd reggel Istenes Bence a YouTube-csatornájára Richyke előadónévvel. A kissé mulatós beütésű dal címe az, hogy Gólkirály – a Velvet egy lapozgatóval készült a mai portugál-magyar meccsre, Istenes Bence meg az alábbi videóval. A futballozás közben nemrég komoly balesetet szenvedett műsorvezető a Gólkirályban a hazai labdarúgás világát parodizálja műbajusszal és olyan kiszólásokkal, mint például:

A labda mögött áll a falu bikája

De Dzsudzsáknak kifogyott a benyája

Istenes a dalnak nemcsak énekese, hanem társszerzője, társszövegírója és kreatív producere is egyben, a zenét Somogyvári Daninak, a szöveget Eckünek köszönhetjük még rajta kívül, de szintén „sokat segített” Csobot Adél és Fluor Tomi is. Hát íme.

Nem ennyire friss, de szintén figyelemre méltó Dér Heni rajongói közreműködéssel készült klipje, ami a hétvégén került fel a YouTube-ra. A videóban szerepel az énekesnő férje, Bakos Gergő és kisfiuk, Bendegúz is: Dér Heni szoptatás közben énekel a kamerába. Nézzük a Szeretemdal klipjét!

További hírek

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Istenes Bence a magyar focit parodizálja, Dér Heni szoptat új klipjében

4 új klip van egyszerre: Sipos Dani feldolgozta apja, Sipos F. Tamás nagy slágerét, Pély Barna a nyárban várja önt. Plusz: Lakatos Márk tüntetni volt.

0 · Jun 15, 2021 11:23am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments