Mai Instahíradónk szereplői újra hazai nők. Ahogy melegszik az idő, úgy kerülnek elő a bikinik és a lenge ruhák, az ilyeneket tartalmazó posztok közül szemezgettünk, íme az eredmény. 

A nemrég menyasszonnyá vált Metzker Viktória rendszeres szereplője az Instahíradónknak. Most újabb szexi képpel jelentkezett: egy fekete csipkés felsőben és hozzá illő fekete bugyiban ült be a jakuzziba.

Cserpes Laura énekesnő egy medencés fotóval rukkolt elő.

Megyeri Csilla egy lila bikiniben közvetítette a következő üzenetet a követőinek: „every body is a bikini body”, vagyis „minden test egy bikinitest”. A bikinitest alatt az életmódoldalak, motivációs influenszerek és személyi edzők azt a külalakot szokták érteni, amelyeket prezentálni nyilvános helyen szerintük elfogadható, Megyeri tehát ezzel minden bizonnyal arra céloz, hogy mindenki nyugodtan vegyen fel bikinit, akármilyen is a testalkata.

Vasvári Vivien a Baci Lingerie kampánya kedvéért vette fel ezt a sárga bikinit, ő egyébként is sokszor reklámoz ruhákat. Most éppen Balatonfüreden nyaral.

Labancz Lilla ezzel a fotóval jelentette be, hogy készen áll a strandszezonra.

Az egyik legjobban foglalkoztatott magyar plus size modell, Sirokai Diána fotójával zárjuk az összeállítást. A fiatal lány világhírű Instagram-sztár, több mint egymillió fölötti a követőinek száma.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Metzker Viktória csipkés szettben pózol a jakuzziban és egyéb szexi fotók

A mai Instahíradóban biknis és lenge ruhás hazai hírességek mutatják be, hogyan vészelik át a hőséget.

0 · Jun 15, 2021 03:45pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments