Ebben a posztban magyar, női, jelentős számú követővel rendelkező instagramozók attraktív posztjait szemlézzük. Naponta szoktuk ezt tenni már jó ideje, és ezeket az összefoglalókat úgy hívjuk, hogy Instahíradó. Íme a mai termés.

Gáspár Evelin visszatért Dominikáról a Survivor forgatásáról (úgy is fogalmazhatnánk, hogy túlélte), és megosztott öt darab tengerparti képet, amik minden bizonnyal a realityszerepléskor készültek. Az öt közül a két legmerészebbet lehet megnézni alább, az első szemből mutatja Gáspár Győző és Bea idősebbik, az utóbbi időben rendszeresen edző lányát.

Aztán mutatjuk még ezt a hátsónézetből készült fotót is a Baywatch-fürdőruhát viselő túlélőjátékosról, a többiért minden érdeklődő kattintson át Gáspár Evelin Instájára!

Tóth Gabi nem tenger-, hanem Dunaparton volt: Szentendrén. Itt készítette az alábbi képet, megintcsak egy népies mintákat használó Sugarbird-szettben: fejkendőt viselve fényképezte felülről a dekoltázsát.

Metzker Viktória az alábbi kép utánra egy facebookos beszólás képernyőfotóját szúrta be: valaki azt tette szóvá kommentben, hogy szerinte a DJ jobban nézne ki tetoválások nélkül.

Kicsit szomorú vagyok, hogy a Facebookon még mindig itt tartunk. Mit gondolt az a kommentelő lány/nő (és az a 41 ember aki likeolta)?... És vajon miért gondolja bárki azt, hogy azért mert ő leírja, hogy neki tetoválások nélkül jobban tetszem, akkor majd én indulok és leszedetem őket?! Súgok egy kicsit. 2021-ben már rég nem menő ez a mentalitás

– írja Metzker Viktória, és ez továbbra is nagyon aktuális téma, mert a legutóbb Francesca Farago figyelmeztette ugyanerre a követőit.

És jöjjön még két poszt külföldről! Egyrészt Galántha Zsófia fitneszinfluenszer Mexikóban hajózott éppen, amikor az alábbi fotó készült róla.

Másrészt Vass Zita pedig a Honey Birdette nevű, fehérneműt gyártó, de látványos bulikat is szervező cég termékében fényképezkedett Hollywoodban, miközben fényképezést imitált.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Evelin Baywatch-fürdőruhás képeivel kell indítanunk a mai Instahíradót

Valamint: Tóth Gabi népiesben-fejkendőben fényképezte a dekoltázsát, Metzker Viktória pedig megosztotta, hogy beszóltak a tetoválásaira.

842 · Jun 03, 2021 05:48pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments