arpaszoken

Árpa Attilát az új filmjéhez kiszőkítették, sokan nem ismertek rá így

2021.06.18. 12:15 Módosítva: 2021.06.18. 12:17

Johnny Deppet évtizedek óta sötét hajjal szoktuk meg, így nagy meglepetés volt, amikor Grindelwald szerepéhez kiszőkítették. A színész a legutóbbi Harry Potter-filmek főgonoszát úgy alakítja, hogy a haját és a szemöldökét (sőt, a bajszát-szakállát is) kiszőkítették. Fent nem ő látható, hanem Árpa Attila, az alábbi kép ábrázolja Johnny Deppet.

Nos, Árpa Attila szintén egy fantasyfilm főgonoszát alakítja most kiszőkítve, őt az Űrpiknik című filmhez hidrogénezték ki, igaz, az Űrpiknik inkább sci-fi-elemeket tartalmaz, úgyhogy a nagy elődök között talán nem is Johnny Deppet, hanem a Szárnyas fejvadász szintén szőke főgonoszát, az esőben könnyezve haldoklós monológgal ikonná vált Rutger Hauert kellett volna említeni. De elég már a nagy elődökből, nézzük a július 1-én mozikba kerülő Űrpiknik trélerjét, amiben Árpa Attila a fehér hajú űrlény!

A szerepről Árpa Attila péntek reggel a Mokkában beszélt a TV2-n, az ezt bemutató alábbi videónak azt a címet adta a csatorna, hogy „Döbbenetes átalakuláson esett át Árpa Attila, fel sem ismerték a színészt”.

Tényleg kiszőkítették a hajamat és a szemöldökömet, és így kellett pár hónapon keresztül élnem, na ez egy érdekes élmény volt. [...] Így jártam az utcán, így gyártottam tévéműsorokat – próbáltam elbújni abban az időszakban. [...] Amikor ez az előzetes megjelent először, akkor kaptam újságíróktól hívást, hogy „láttuk, hogy a stáblistában ott vagy a harmadik helyen, de nem láttunk az előzetesben”, meséljek már erről. Mondom, ott vagyok benne, tessék

– többek között ezt meséli Árpa Attila az alábbi adásrészletben.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Árpa Attilát az új filmjéhez kiszőkítették, sokan nem ismertek rá így

Johnny Depp a Legendás állatokban volt kiszőkített főgonosz, most Árpa Attila esett át egy hasonló átfazonírozáson az Űrpiknik című filmhez.

0 · Jun 18, 2021 12:15pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments