Tudjuk le gyorsan a mai hírösszefoglalót, íme.

Schobert Norbert tegnap Facebook Live videóban beszélt arról, milyen reakciók érkeztek az apák napi eszmefuttatására. (Azt amúgy mi is szemléztük, igaz, azt a részt kihagytuk belőle, amelyben megjegyzi, hogy Rubint Réka normális volt, mert nem keltette fel őt éjszaka a gyerekeikhez.) „És hogyha ez nem tetszik valami jogvédő élharcosnak, akkor fogadjátok el tőlem, hogy ma egy liberális világ van. És ha a nemiség lehet sokszínű, akkor a vélemény is legyen sokszínű” – így Schobert. (24.hu)

Kicsit lassan érkezett meg hozzánk Péter Szabó Szilvia új klipje, de annál maradandóbb hatást keltett. Ha ön is szeretne bő három percig tűnődni azon, hogy tulajdonképpen mi is történik, hát tessék!

Sáfrány Emese posztolt ezt-azt a szüléséről az Instagram Storyjába, kiderült például, hogy a gyereke 2600 grammosan, 50 centisen jött a világra.

Kozso, akiről mi sem tudtuk, hogy az egyetemi éveit Párizsban töltötte és egy francia művészeti iskolában diplomázott, a Fókuszban mutatta be a festményeit. Édesanyja festőművész volt, aki a Louvre restaurátoraként is dolgozott, derül még ki a riportból.

Marcellina pedig a depressziójáról és traumáiról készített vlogot, a témában egy könyvön is dolgozik. Terápiára viszont nem jár, egy coach ismerőse segíti. (Blikk)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek kávé mellé: ön érti, mi történik Péter Szabó Szilvia új klipjében?

A Boldog szívem című dalához készült a videó, mindkettőben része van Varga Liviusnak is.

0 · Jun 22, 2021 06:46am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments