A zenészt, Chris Brownt újra testi sértéssel vádolják. A People állítása szerint a híresség megütött egy nőt Los Angeles-i otthonában. Az eset még június 18-án, helyi idő szerint reggel 7.30-kor történt, és a meg nem nevezett nő állítása szerint veszekedtek, miután dulakodni kezdtek. Mire kihívták a rendőrséget, az énekes már elhagyta a helyszínt. A történteket több szemtanú is megerősítette.

A hatóságok feljelentették a zenészt és nyomozást indítottak ellene. Eddig sem ő, sem a menedzsmentje nem reagált a hírekre. A rendőrség legutoljára májusban vonta kérdőre, amikor a tarzanai házában tartott születésnapi bulin túl hangosan üvöltött a zene. A partit végül feloszlatták.

Az énekest nem először vádolták meg erőszakkal: 2009-ben Rihannát bántalmazta, 2017-ben pedig egy Karrueche Tran nevű modell kért távoltartási végzést Brown ellen, mivel a zenész állítólag többször megfenyegette. 2019 januárjában újra őrizetbe vették a párizsi hatóságok, miután egy nő azt állította, hogy a híresség megerőszakolta.

Chris Brown és Rihanna esete

A 2009-es év egyik legsokkolóbb botránya a két énekes kapcsolatából született. A Grammy-gála előestéjén letartóztatták a rappert, ugyanis brutálisan összeverte Rihannát. Az énekesnőről fotók is napvilágot láttak, amelyeken az arca szinte felismerhetetlen a sérülésektől. A rappert 5 évnyi próbaidőre bocsátották, és 1400 óra közmunkára ítélték.