Ma ünnepli 41. születésnapját Kiss Orsolya, azaz Kisó. Ez volt az apropója annak, hogy meghívták vendégnek a Reggelibe, ahol a magánéletéről vallott. A műsorvezető elmondta, hogy nem gondolta volna, hogy ebben a korban sem lesz még családja.

A harmincadik engem nagyon megviselt és rettegtem, hogy mi lesz a negyvenediknél. De tavaly semmi nem volt, úgyhogy mondtam a barátnőmnek, hogy lehet, hogy az ötven lesz a következő, ami megint picit megdobja az embert. (...) Mindenki párra, társra vágyik, nem? Nem tudom, miért csodálkozik ezen mindenki, hogy ezt nyilatkoztam. Szerintem normális elvárás. (...) Négy éve vagyok egyedülálló. Érdekes, hogy ha nekem valaki akkor, amikor 37 éves voltam, azt mondja, hogy »négy év múlva nemhogy gyereked nem lesz, de még férjed sem«, hát körberöhögtem volna. Persze, tervez az ember, én se így terveztem. (...) Most már annyit haknizom ezzel a történettel, hogy az már felér egy társkeresővel

– mesélte a Reggeliben a műsorvezető, aki azt is hozzátette, hogy nincs ideálja.

Kisó emellett elmondta, hogy a kommentelők sokszor leírják, hogy biztos vele van a hiba, de ilyenkor mindig arra gondol, hogy mindenki foglalkozzon a saját életével.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kisó nem gondolta volna, hogy 41 évesen még nem lesz édesanya

„Ha nekem valaki akkor azt mondja, hogy »négy év múlva nemhogy gyereked nem lesz, de még férjed sem«, hát körberöhögtem volna” – mondja a műsorvezető.

434 · Jun 24, 2021 04:56pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments