#rádcsörgök

– ezzel a címmel indított interjúsorozatot az Instagramon Fenyő Iván színész. Néhány résszel ezelőtt Szabó Győzővel beszélgetett, a legfrissebb, csütörtök esti epizódban pedig Oroszlán Szonjával diskuráltak egy órát. A beszélgetés talán legérdekesebb része az, amikor a 44 éves, jelenleg éppen az USA-ban tartózkodó színésznő arról beszélt, amikor megtudta, hogy a Valami Amerika 2 című, 2008-as filmben tangabugyira kell majd vetkőznie. Ekkor intenzív diétázásba és sportolásba kezdett, és bár kínszenvedés volt, utólag úgy érezte, megérte.

Én is egyszer kistangában vonaglottam a filmvásznon, és akkor az ember odafigyel [az étkezésre]. Én is odafigyeltem, de ez egy kínszenvedés. [...] Színészek vagyunk, szerepet játszunk, és ha a szerep igényel bizonyos dolgokat, akkor azt szerintem megcsináljuk.

Amiről most beszélünk, az a Valami Amerika 2-ben volt, amikor a szerepem szerint csak úgy tudtam négyszemközt beszélgetni a fiúkkal a filmen belül, hogy elvisznek egy úgynevezett magántáncra, lapdance-re. [...] Felhívott a Herendi Gábor a film előtt 5 hónappal, és megkérdezte, van ez a jelenet, az van, hogy tangabugyiban kéne csinálni. Kérek-e dublőrt. [...] Mondtam, hogy figyelj, én azt gondolom, hogy vagyok még annyira fiatal, meg jól nézek ki (nézTem ki), van még egy jópár hónapom, nem kérek dublőrt, megcsinálom, legalább van mire edzeni. [...] Onnantól kezdve tényleg az volt, hogy nem ettem, heti 4-5-ször futottam a Normafán, jártam olyan kezelésekre, hogy drótokat dugtak a combomba meg a fenekembe és ráztak árammal, hogy kivezessék a maradék zsírt, ami maradt rajtam a nemevés-futás mellett. De amikor odaálltam a kamera elé, akkor jól éreztem magam.

Az alábbi videóban 7:50-től lehet megtekinteni, ahogy Oroszlán Szonja erről mesél.

A szóban forgó, korhatárosnak ítélt filmjelenetet pedig a YouTube-on ide kattintva nézheti meg mindenki, akinek van kedve a Google felé igazolni, hogy már nagykorú, alább csak egy másik jelenetet tudunk mutatni szintén Oroszlán Szonjával, szintén a Valami Amerikából. Túl sok ruhát ez sem tartalmaz.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Oroszlán Szonja jól érezte magát a kamera előtt egy szál tangában a Valami Amerika 2 forgatásán

A színésznő Fenyő Ivánnak mesélte el a vígjáték sztriptízes jelenetének forgatási történét.

0 · Jun 25, 2021 03:26pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments