A mai hírösszefoglalóban összeszedtük a hazai hírességekkel kapcsolatos legérdekesebb híreket, nyilatkozatokat és friss információkat.

Véglegesítette az Egyesült Államokban tervezett életét Gombos Edina és családja, írja a Blikk. A lap szerint az egykori tévés családja Miamitól nagyjából 60 kilométerre, egy Coconut Creek nevű településen vásárolt ingatlant 2020-ban, méghozzá csaknem 100 millió forint értékben. Az új otthonhoz kertész és medencetisztítás is jár.

Olyan helyet kerestünk, amely biztonságos, ideális a természetimádó családoknak, mint mi vagyunk, és jók az iskolái

– indokolta a Blikknek a kétgyermekes édesanya, aki férjével tavaly novemberben megkapta az amerikai állampolgárságot. És hogy mivel foglalkoznak kinn? Gombos férje májusban jegyeztette be a Dunáról elnevezett cégét, melyben az egykori műsorvezető fele részben tulajdonos – Alberto bankoknak, intézményeknek hoz létre informatikai rendszereket. A család új otthonát az alábbi videóban nézheti meg tüzetesebben.

További hírek

Till Attila az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy épp azon dolgozik, hogy minél kevesebb kávét igyon.

Próbálkozom, hogy csak napi 6 kávét igyak, de a meleg se tart vissza!

– írta a fotó mellé.

Farkas Alexa – vagy ahogy régebbről ismerik a rajongói, Koholák Alexa – a közösségi oldalán számolt be arról, hogy új életet kezd. Mint írja, rádöbbent, hogy a zene az ő útja, ezért hamarosan techno Dj-ként lép a közönség elé, külföldön.

Gáspár Laci megmutatta, hogyan nézett ki az esküvője napján. Ez a kép 2014-ben készült.

Ma 7 éve! És jobban szeretjük egymást, mint valaha! Imádlak Kincses Bogárkám!

– írta a fotó mellé az énekes.