A mai hírösszefoglalóból kiderül, mivel kerültek címlapra hazánk hírességei. Ahogy mindig, most is van pár érdekesség!

Rubint Réka a hivatalos Instagram-oldalán osztott meg egy képet, amely alatt elmondta, hogy gyerekkorábban genetikai selejtnek nevezték. A posztot ide kattintva tekintheti meg!

Amikor 15 évesen a testnevelő tanárom genetikai selejtnek minősítve meg akart buktatni, felcsillant a szemem! Bebizonyítom és megmutatom, hogy több vagyok, mint egy elégtelen. 19 évesen Budapestre kerültem és hosszú éveken át heti 35-40 aerobic edzést tartottam. Ha nincs a tesitanárom, ez sincs. Ha nincs a hitem és a semmilyen akadályt nem ismerő elszántságom, nincs semmim.

– írta a Rubint.

További hírek

A Mokka stábja ellátogatott Oszvald Marika gödöllői otthonába. Ott már várta őket a házigazda és barátnője, Fodor Zsóka mindezt fürdőruhában, a medencében csücsülve. A két színész a közös előadásukról és a színházi munkáikról vallott.

Bár lassan visszatér az életünk a normál kerékvágásba, Zalatnay Saroltának eddig csak néhány fellépése volt, ez pedig aggodalommal tölti el – írja a Blikk.

Annyira vártuk már, hogy újra beinduljon a zenei élet is, én mégis azt érzem, hogy kicsit döcögősen megy. Legalábbis ami a falunapokat és a haknikat illeti. Őszintén szólva kevés a buli, sok a bizonytalanság és a kérdőjeles dátum

– panaszkodott Zalatnay Sarolta.

Csepregi Évát megviseli, hogy férjhez ment a fia, erről a Ripostnak mesélt.

Dávidék nagyon jó döntést hoztak azzal, hogy oltár elé álltak májusban, és egyébként a pandémiás időszak is csak őket igazolta, hiszen bebizonyosodott, hogy milyen jól működnek együtt. Nagyon boldog vagyok, hogy összeházasodtak, de bevallom, lelkileg egy kicsit megviselt, hogy nős fiam van már

– mesélte az énekesnő.

Fekete Dávid egykori megasztáros énekes először azzal került vissza a hírekbe nemrég, hogy válik, de lassanként kiderült, hogy az anyagi helyzete szinte még válságosabb a családinál. Többszáz milliós tartozásai vannak, autókereskedésével rengeteg embert károsított meg. A Blikk most arról ír, hogy az exmegasztáros vádalkut köthetett.

Kiderült, hogy az egyik áldozatát és annak párját is feljelentette, akikről azt állította, bezárták őt a saját irodájába. Ezek az emberek most járkálnak a rendőrségre és több év börtön fenyegeti őket

– mesélte a bulvárlap informátora.