Tikkasztó forróságtól szenvedünk napok óta, nincs kétség afellől, hogy berobbant a nyár. A mai instahíradónkban megmutatjuk, hol pihennek hazánk hírességei és mivel ütik el az idejüket a nyári szünet alatt. 

Cserpes Laura az öccsével, Cserpes Rubennel készített pár vicces képet Badacsonytomajon.

Rubint Réka a nagyobbik fiával, Norbikával Rómába utazott, ezt kapta tőle ballagási ajándékként. Az edző folyamatosan posztol arról, éppen merre járnak, az egyik fotó mellé pedig leírta, hogy a nyaralás alatt egyesek azt hitték róluk, testvérek, sőt olyan is volt, aki a fiát a párjának nézte. A képért kattintson ide!

Puskás Peti és menyasszonya, Dallos Bogi kivettek egy szabadnapot, biciklire pattantak és szerelmes fotókkal árasztották el az Instagram-oldalukat. Az énekesek egész nap a várost járták. 

Kocsis Tibor Görögországban, Athénban pihen. Az énekes a poszt mellé leírta, hogy végigjárja azokat a helyeket, ahol elfogadják a Szputnyik V oltást.

Az Ázsia Expressz korábbi győztese, Horváth Gréta megmutatta, hogyan varázsol sima lábakat a nyári forróságban.

Az énekesnő, Nagy Adri Zamárdiból jelentkezett be a követőinek egy reklám kedvéért. 

Az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Kovács Dóra Abádszalókon vízisportolt, melyről videó is készült.

Vasvári Viviennel búcsúzunk, aki Törökországból jelentkezett, méghozzá egy közös képpel a szerelmével, Bodnár Zsigmonddal.  A férfi egyébként a FaceKom nevű cég alapítója, két gyermek édesapja.