Tóth Vera úgy érzi, mostanra került igazán helyére az élete. Napjai harmóniában telnek párjával, Pauli Zoltánnal, akivel Palkonyán rendezkedtek be. Az énekesnő egy friss interjúban elárulta, hogyan képzeli el a hétköznapjait tíz év múlva, az erről szóló sajtóközleményből közlünk alább részleteket.

Az énekesnő most Budapest és Palkonya között ingázik, és hol párja gasztronómiai vállalkozásában segít, hol énekesi pályáját építi tovább.

A karrieremben a nagykoncertekre koncentrálok, inkább szeretnék kevesebb koncertet adni, de abból olyat, aminek elképesztő ereje van. A koncertek mellett – a jövőben – hét többi napján pedig a fűszerkertem szeretném gondozgatni Palkonyán. Még nem tudom megvalósítani, hogy ez már most így legyen. Sok minden szólít még Pestre, egy fűszerkert pedig folyamatos gondozást, törődést igényel. Szerintem 10 év múlva fogok eljutni abba az élethelyzetbe, hogy ez a kettő egymás mellett működni tudjon. Persze az is jó lenne, ha abban a kertecskében már egy-két pulya is szaladgálna akkor körülöttem. Ez a téma már ki van dobva az univerzumba, jön, amikor jön

– mondta a 95.8 Sláger FM-en Tóth Vera, aki úgy érzi most még sok kompromisszumot kell kötnie, hogy a kétlaki élet működjön.

236 km a távolság, van, hogy egy héten háromszor is megteszem oda-vissza. Olyankor már fáraszt a sok utazás. Ugyanakkor mégis azt mondom, hogy egy ilyen élethelyzetet érdemes teremteni, amelybe minden belefér

 – tette hozzá az énekesnő.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tóth Vera reméli, hogy a jövőbeli kertecskéjében már szaladgál majd egy-két pulya

Az énekesnő egy friss interjúban elárulta, hogyan képzeli el életét tíz év múlva. A gyerekvállalásról ezt mondta: „ez a téma már ki van dobva az univerzumba, jön, amikor jön”.

0 · Jul 02, 2021 11:23am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments