Sáfrány Emese két hete hozta világra az első gyerekét, most pedig arról posztolt, hogy  azóta sikerült szinte teljesen visszanyernie a gyerekvállalás előtti alakját. Mint mondja, nem ez volt neki a legfontosabb, csupán tanácsokat szeretne adni azoknak, akik a gyerekvállalás előtt állnak. 

A híresség az újabb szülés utáni fotó mellett hosszan kifejtette, pontosan mire kell odafigyelnie a nőknek szerinte.

  1.  Fontosnak tartom, hogy már a terhesség előtt rendszeresen sportoljunk, és amennyiben az orvosunk is jóváhagyja a várandósság alatt is mozogjunk könnyedén, jólesően. (Viszont semmiképpen ne babavárás alatt kezdjünk új / megterhelő sportba.)
  2. Az egészséges táplálkozás szintén elengedhetetlen része annak, hogy fittek és egészségesek legyünk a terhesség alatt és után egyaránt. Viszont hangsúlyozni szeretném, ne diétázzunk! Már várandósság előtt érdemes kialakítani egy tartható és egészséges életmódot, ami a változatos és kiegyensúlyozott étkezés elveit követi.
  3. Én egész terhesség alatt kentem a hasam @kozmetikashopbmb krémjeivel, hogy megelőzzem a striákat, ami úgy tűnik sikerült is.
  4. Mindezek mellett próbáljunk lelkileg is kiengyesúlyozottak lenni, és megfelelő időt szánni magunkra. Boldog mama —>> boldog baba !

 – írta többek között Sáfrány.

Az elmúlt években számos híres és nemhíres édesanya osztotta meg testével kapcsolatos tapasztalatait-gondolatait a nyilvánossággal. Nemrég írtunk például a 35 éves Sarah Nicole Landryről, aki három gyermeke születése után teljesen maga alatt volt, annyira kikészült a striái, a pluszkilói és a narancsbőre miatt. A fogyását végig dokumentálta az Instagramon, a sztorija pedig olyan sokakat megérintett, hogy mára 2 millió követője lett.

A hatgyermekes Brenda Stearns története is hasonló: a fiatal nő az ötödik szülését követően depresszióba esett, nem tudta elfogadni, hogy a teste átalakult. Szerencsére túl van a nehéz időszakon, ma pedig már más nőket inspirál az elfogadásra. Az egyik legfontosabb üzenet, amit közölni akar, hogy a gyerekeknek teljesen mindegy, hogy néz ki az édesanyjuk, a lényeg, hogy boldog legyen.

Ismerni a lelkünket és feltétel nélkül szeretni. Csak ez az, ami számít!

– vallja Stearns.

A követői hálásak az erejéért és a motivációért, a legtöbb kommentben elismerésüket fejezték ki Brendának.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sáfrány Emese hosszan számolt be arról, hogy nyerte vissza a gyerekvállalás előtti alakját

A híresség az újabb szülés utáni fotó mellett hosszan kifejtette, pontosan mire kell odafigyelnie a nőknek.

0 · Jul 05, 2021 01:08pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments