Úszik a boldogságban Tóth-Hódi Pamela és férje, Tóth Bence, hiszen májusban megszületett kislányuk, Tóth Evolet Olivia. A pár az RTL Klub Reggeli című műsorában beszélt arról, hogyan telnek a napjaik a kicsi érkezése óta.

Mivel Tóth-Hódi Pamela dugóban ült és csak videohívással tudott bekapcsolódni a beszélgetésbe, nagyrészt futballista társa mesélt az életükről. A műsor házigazdái, Szabó Zsófi és Lakatos Márk először azt kérdezte a pártól, miért kapott ilyen különleges nevet a kislányuk.

Közös ötlet volt. Nézegettem, milyen neve legyen és találtam párat, de azok nem tetszettek Pamelának. Nekifutottam mégegyszer, amikor rábukkantam az Evoletre. Mondta, hogy el sem tudja képzelni, hogy ezt a nevet mondtam, mert régebben ő ezt már kitalálta

 – kezdte Tóth Bence, majd arról kezdett el mesélni, milyenek a hétköznapok.

Az első két hétben együtt virrasztottunk, kemény időszak volt, volt olyan nap is, hogy két órát aludtunk: Pamela kettőtől négyig, majd én négytől hatig. A kicsi mostmár többet alszik, egyszer kel csak fel az éjszakák folyamán, nagyon élvezzük. Legtöbbször Pamela kel fel hozzá, de amikor érzem, hogy a kimerülés szélén van, akkor fel szoktam ajánlani, hogy felkelek hozzá, büfiztetem. Volt egy nagyon vicces sztorink: felkeltem a picihez hajnalban, hogy hagyom pihenni Pamelát. Megetettem, megbüfiztettem, tenném tisztába, de egyszercsak olyan dolgokat éreztem, hogy szólnom kellett Pamelának, mert egyszerűen nem bírtam

– mondta mosolyogva az édesapa. Tóth-Hódi Pamela a férje minden szavával egyetértett, majd hozzátette, fontosnak tartják, hogy a gyerekek mellett mindig szánjanak időt egymásra is, ezért a közös programokról sem tettek le.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tóth-Hódi Pamela és férje, Tóth Bence közös kislányukról meséltek

A pár elárulta, hogy kislányuk, Tóth Evolet Olivia okozott pár álmatlan éjszakát a szüleinek.

0 · Jul 13, 2021 12:50pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments